Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriel Garcia Marquez, un scriitor care a trait pentru a-si povesti viata

Adevărul Adevărul,
Gabriel Garcia Marquez, un scriitor care a trait pentru a-si povesti viata

In ultimii 20 de ani, in Romania s-au vandut peste 600. 000 de exemplare ale volumelor lui Gabriel Garcia Marquez. Editura Rao, care detine exclusivitatea la nivel national pentru operele scriitorului columbian, a publicat si cartea A trai pentru a-ti povesti viata, a carei prefata scrisa de Tudora Sandru Mehedinti o redam mai jos. continuă pe Adevărul

BBC News: A murit Gabriel Garcia Marquez

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez, castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura, a murit, joi seara, la varsta de 87 de ani, transmite BBC News, care citeaza surse apropiate familiei.

Trei zile de doliu national in Columbia, dupa moartea celebrului scriitor Gabriel Garcia Marquez

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a decretat doliu national de trei zile in memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez. Autorul , laureat al premiului Nobel pentru literatura pe anul 1982, a murit joi in.

Victor Ponta: Moartea lui Gabriel Garcia Marquez e o pierdere uriasa pentru umanitate

Premierul Victor Ponta s-a alaturat politicienilor din toata lumea care au deplans moartea celebrului scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez, care a incetat din viata joi, la varsta de 87 de ani. Ponta.

Omul care a iMBOGATIT milioane de suflete. Cine a fost Gabriel Garcia Marquez: Am stiut dintotdeauna ca o sa fiu scriitor

Unul dintre cei mai indragiti scriitori ai timpurilor noastre, columbianul Gabriel Garcia Marquez, s-a stins din viata la varsta de 87 de ani in casa sa din Mexic. Desi nu a fost confirmata cauza decesului, .

Corpul scriitorului Gabriel Garcia Marquez va fi incinerat in cadrul unei ceremonii private

Familia marelui scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez a decis ca trupul neinsufletit al acestuia sa fie incinerat in cadrul unei ceremoniiprivate, a anuntat directoarea Institutului national de.

Trei zile de doliu national in Columbia, in omagiu pentru scriitorul Gabriel Garcia Marquez

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a decretat doliu national timp de trei zile pentru memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez. in omagiu memoriei lui Gabriel Garcia Marquez, am decretat un doliu .

Cifra care arata succesul lui Gabriel Garcia Marquez: 600.000 carti vandute in Romania

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez, dar cartile sale vor ramane un reper pentru cititorii de literatura. Cum s-au vandut cartile sale in Romania?.

Peste 600.000 de carti de Gabriel Garcia Marquez s-au vandut in ultimii 20 de ani in Romania

Paisprezece titluri semnate de Gabriel Garcia Marquez au aparut in ultimii 20 de ani in Romania si s-au vandut in peste 600. 000 de exemplare, au declarat agentiei Mediafax reprezentantii editurii Rao, care detine exclusivitatea la nivel national pentru operele scriitorului columbian.

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a murit

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura, a murit joi seara in casa familiei din Mexico City. Externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico, starea sa de sanatate a continuat sa fie extrem de fragila, anunta luni familia, in urma unor informatii aparute in presa conform carora cancerul limfatic de care suferea scriitorul columbian a recidivat.

A MURIT Gabriel Garcia Marquez

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez, laureat al premiului Nobel pentru literatura in 1982, a murit astazi, la varsta de 87 de ani, anunta LA Times.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )