Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriel Les, detalii despre relatia cu controversata companie Damen: M-am intalnit o singura data intr-o conjuctura oficiala. Sunt favorizati olandezii in procedura de achizitie a corvetelor? (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Les, detalii despre relatia cu controversata companie Damen: M-am intalnit o singura data intr-o conjuctura oficiala. Sunt favorizati olandezii in procedura de achizitie a corvetelor? (VIDEO)

Invitat in cadrul emisiunii Dosar de Politician, de pe B1TV, ministrul Apararii a facut mai multe precizari despre relatia cu controversata companie olandeza Damen care este vazuta drept cea in favoarea. continuă pe B1

Ministrul Apararii, Gabriel Les, totul despre controversata achizitie a corvetelor, luni, de la ora 21.00, la emisiunea Dosar de politician

In exclusivitate, ministrul Apararii, Gabriel Les, va comenta, luni, la emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV dedesubturile licitatiilor pentru achizitia de corvete pentru dotarea Fortelor Navale.

IN SATU MARE: Ministrul Gabriel Les, presedinte al filialei municipale PSD

Ministrul Apararii Nationale, senatorul Gabriel Les, a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale PSD Satu Mare.

Ministrul Gabriel Les, ales presedinte al filialei Satu Mare a PSD

Ministrul Apararii Nationale, senatorul Gabriel Les, a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale PSD Satu Mare in cadrul conferintei de alegeri care s-a desfasurat duminica la sediul partidului, a.

Gabriel Les: Celebram astazi un secol de libertate

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, afirma intr-un mesaj transmis astazi, cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri, ca 1 Decembrie 1918 ramane cea mai frumoasa pagina din istoria romanilor.

Controversata licitatie privind achizitia de corvete: Detalii de ultima ora oferite de ministrul Apararii. Cand se anunta castigatorul? (VIDEO)

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a fost invitatul editiei de luni a emisiunii Dosar de Politician de pe B1TV. Acesta a oferit mai multe detalii despre controversata procedura de achizitie a corvetelor.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce se intampla cu actorul de cand a fost externat

Florin Busuioc a ajuns acasa, in urma cu cateva zile, iar acum au sosit si primele informatii despre starea sa de sanatate de cand s-a intors alaturi de cei dragi. Busu se simte foarte bine si nu doar fizi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )