Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabriel Mutu, candidatul PSD de la Sectorul 6, este urmarit penal. Dragnea: Respecta criteriile de integritate / Care e sloganul candidatului PSD: Mutu Vorbeste

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Mutu, candidatul PSD de la Sectorul 6, este urmarit penal. Dragnea: Respecta criteriile de integritate / Care e sloganul candidatului PSD: Mutu Vorbeste

Senatorul Gabriel Mutu, desemnat vineri candidatul partidului la sectorul 6, este urmarit penal de DIICOT din octombrie 2014, intr-un dosar care vizeaza activitatea unui grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare a banilor proveniti din infractiuni. Dragnea a declarat insa ca Mutu respecta criteriile de integritate ale partidului, iar Mutu a precizat ca procurorul care a instrumentat acel caz a fost intre timp retinut de DNA. continuă pe Hotnews

Candidatul PSD la sectorul 6, urmarit penal de DIICOT

Senatorul Gabriel Mutu a fost validat candidat al PSD la Sectorul 6, chiar daca este urmarit penal de DIICOT, liderul PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca acesta respecta codul de integritate.

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucurestiului. Vezi intreaga echipa

Echipa candidatilor sustinuti de PSD pentru alegerile locale va fi formata din Gabriela Vranceanu Firea, candidat pentru Primaria Capitalei, urmata de Daniel Tudorache, Neculai Ontanu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Daniel Florea si Gabriel Mutu, la.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE 14:22 Dragnea anunta pe Facebook echipa pentru Bucuresti Echipa candidatilor sustinuti de PSD pentru alegerile locale va fi formata din Gabriela Vranceanu Firea, candidat pentru Primaria Capitalei, urmata de Daniel Tudorache, Neculai Ontanu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Daniel Florea si Gabriel Mutu, la sectoare.

Lovitura inainte de alegeri. UNPR anunta ca nu sustine candidatul PSD la Primaria Capitalei

Alianta PSD- UNPR - ALDE se clatina, dupa anuntul oficial al UNPR potrivit caruia nu vor mai sustine candidatul PSD la Primaria Capitalei, liderii progresisti anuntand ca vor veni cu nume proprii la.

Liviu Dragnea vine la Buzau ca sa decida candidatul PSD pentru primaria municipiului

Social-democratii buzoieni il asteapta astazi pe presedintele Liviu Dragnea, invitat sa participe la sedinta Comitetului Executiv al organizatiei, in cadrul careia ar urma sa fie desemnat candidatul pentru Primaria Buzau. intalnirea cu membrii PSD este programata in sala Consiliului Judetean, dupa ora 15.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )