Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Lacul Morii va fi cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania

Antena3 Antena3,
Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Lacul Morii va fi cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Si, ca sa va prezint concret, Am semnat Autorizatia de Construire pentru amenajarea Lacului Morii. Aici vom finaliza cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania. continuă pe Antena3

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi continua reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 6

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Voi continua sa reabilitez zeci de mii de apartamente anual, astfel incat costurile de intretinere pentru fiecare familie sa fie cat mai reduse.

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi construi un spital al Sectorului 6

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concrete, am propus in permanenta proiecte realizabile si am urmarit indeaproape finalizarea lor.

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi continua investitia in proiectele de infrastructura rutiera

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Sustin proiectele de infrastructura mare, realizate de Primaria Capitalei si voi continua sa investesc in proiecte de fluidizare a traficului din Sectorul 6.

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Educatia este prioritatea mandatului meu

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Mi-am stabilit ca prioritate a mandatului de primar finantarea corecta a unitatilor de invatamant preuniversitare, din sectorul nostru, modernizarea lor si construirea de noi crese, gradinite, scoli si licee.

Gabriel Mutu: in Sectorul 6, relatia cu cetatenii a devenit mai transparenta ca niciodata

In mandatul 2016-2020, primarul Gabriel Mutu a simplificat relatia cu cetatenii si a transformat Sectorul 6 intr-unul dintre cele mai digitalizate si transparente sectoare din Bucuresti.

Gabriel Mutu: Sectorul 6 e un loc mult mai sigur datorita unui sistem video complex si ultramodern

Gabriel Mutu a montat in Sectorul 6 un sistem de supraveghere video ultramodern care este monitorizat non-stop de 30 de echipaje de interventie rapida.

Gabriel Mutu: Am redat sufletul Sectorului 6 prin modernizarea Cinematografului Favorit

Gabriel Mutu a transformat vechiul Cinematograf Favorit intr-un centru cultural european de ultima generatie, redand astfel locuitorilor din Sectorul 6 unul dintre cele mai iubite simboluri.

Gabriel Mutu: Oamenii vor sa vada proiecte concrete, nu atacuri murdare si intoxicari

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 6, a postat astazi pe pagina sa de Facebook un clip in care arata ca cetatenii vor sa vada proiecte concrete si nu politica. Gabriel Mutu face referire astfel la acuzatiile primite de la unul dintre contracandidati.

Gabriel Mutu: Am construit 246 de locuinte sociale si am demarat programe concrete pentru familiile tinere si pentru varstnici

Gabriel Mutu a construit 246 de locuinte sociale in Sectorul 6 si a realizat doua programe de mare succes pentru ajutorarea tinerilor familii si a varstnicilor.

Gabriel Mutu: Sectorul 6 este curat si singurul care a atins normele de reciclare ale Uniunii Europene

Gabriel Mutu a inlocuit ghenele si pubelele de gunoi din sector si a demarat un amplu program de reciclare, care a fost singurul cu rezultate conforme cu normele UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )