Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, audiat in dosarul lui Kovesi: Niciodata nu m-am tras de sireturi cu Florian Coldea

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, audiat in dosarul lui Kovesi: Niciodata nu m-am tras de sireturi cu Florian Coldea

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea a fost audiat, joi,la sediul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in ceea ce priveste dosarul ce are la baza, aducerea in tara a fostului. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea, audiat in dosarul lui Kovesi: Am fost audiat ca martor

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea a fost audiat, joi,la sediul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in ceea ce priveste dosarul privind aducerea in tara a fostului director.

Gabriel Oprea, audiat la sectia speciala in dosarul lui Kovesi (VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea s-a prezentat joi la sectia speciala de investigare a magistratilor pentru a fi audiat ca martor in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, dosar in care este urmarita.

Gabriel Oprea spune ca are un brand si nu vorbeste despre intalnirile din sufragerie: Cu dl. Coldea nu m-am tras de sireturi, poate cu Maior. Sunt amic cu Ghita

Audiat in dosarul in care Kovesi e cercetata pentru aducerea in tara a lui Nicolae Popa, fostul vicepremier Gabriel Oprea a tinut sa precizeze care nu s-a tras de sireturi cu fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, si el venit azi in fata procurorilor.

Gabriel Oprea spune ca are un brand si nu vorbeste despre intalnirile din sufragerie: Cu dl. Coldea nu m-am tras de sireturi, poate cu Maior. Sunt amic cu Ghita

Audiat in dosarul in care Kovesi e cercetata pentru aducerea in tara a lui Nicolae Popa, fostul vicepremier Gabriel Oprea a tinut sa precizeze ca nu s-a tras de sireturi cu fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, si el venit azi in fata procurorilor.

Martorul-cheie din dosarul lui Kovesi, audiat la Sectia pentru Investigarea Magistratilor

Un martor cheie din dosarul privind aducerea in tara a fostului director FNI, Nicolae Popa, a fost audiat la Sectia Speciala de Investigare a Magistratilor. E vorba de acelasi dosar in care Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este cercetata penal pentru abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. ACTUALIZARE: La Sectia [] .

GABRIEL OPREA: MApN nu a avut niciun rol in aducerea in tara a lui Nicolae Popa

MApN nu a avut niciun rol in aducerea in tara a fostului director FNI Nicolae Popa, a declarat, astazi, fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea.

Radu Banciu: Prietenia dintre Oprea si Ghita era precum cea dintre Borcea si Vasile Turcu. in sensul ca Borcea stia ca Turcu e un tampit, dar il poate pacali (VIDEO)

Gabriel Oprea a fost audiat joi la Sectia speciala de investigare a magistratilor in dosarul ce o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi. Fostul vicepremier a marturisit ca este prieten cu Sebastian.

Gabriel Oprea, dupa audierile de la Sectia speciala: Am fost audiat ca martor. Eu am un brand, nu-mi place sa vorbesc despre intalnirile private (VIDEO)

Fostul vicepremierGabriel Oprea a declarat, joi, la iesirea de la audierile de la sectia speciala de investigare a magistratilor ca a fost audiat ca martor in dosaruladucerii in tara a lui.

Florian Coldea, audiat aproape patru ore in dosarul lui Kovesi: SRI a fost implicat in operatiunea de identificare si aducere in tara a lui Nicolae Popa

UPDATE Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea a fost audiat la Sectia de anchetare a magistratilor,in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din.

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, audiat la Sectia de ancheta a magistratilor in dosarul Codrutei Kovesi

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, s-a prezentat joi la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )