Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriel Oprea, audiat ca martor in dosarul lui Kovesi: Cred ca o cina privata nu incalca nicio lege

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, audiat ca martor in dosarul lui Kovesi: Cred ca o cina privata nu incalca nicio lege

Gabriel Oprea a fost audiat joi dupa-amiaza, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi. Un cetatean roman a facut o plangere penala unui magistrat. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea, audiat la Sectia de investigare a magistratilor

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a fost audiat, astazi, in calitate de martor, la Sectia de investigare a magistratilor.

Ion Cristoiu, audiat in dosarul lui Kovesi

Ion Cristoiu este audiat la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi, dupa ce jurnalistul a vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia,.

Ion Cristoiu si Gabriel Oprea, audiati ca martori in dosarul in care este cercetata Codruta Kovesi, pe baza unei plangeri depusa de Sebastian Ghita

Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita. La Sectia Speciala s-a prezentat si fostul ministru Gabriel Oprea, care la randul lui ar fi vazut poza cu pricina.

Gabriel Oprea si Ion Cristoiu, audiati de sectia speciala in dosarul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost audiat, joi, de catre sectia speciala de anchetare a magistratilor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este cercetata privind modul in care a fost adus in tara.

Ion Cristoiu, detalii despre audierea in dosarul lui Kovesi: Trebuia sa confirm daca poza depusa la dosar e cea pe care am vazut-o eu

Ion Cristoiu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi. Jurnalistul a spus ca audierea a durat in jur de 45 de minute. Eu nu am fost niciodata la DNA, mie.

GABRIEL OPREA ANUNTA CA FIICA SI GINERELE SAU VOR CONTESTA IN INSTANTA RETRAGEREA TITLULUI DE DOCTOR: inca un atac la familie, in stil intelligence!

Liderul UNPR Gabriel Oprea anunta ca fiica sa si ginerele sau vor contesta in instanta retragerea titlului de doctor.

Gabriel Oprea anunta ca fiica si ginerele sau vor contesta in instanta retragerea titlului de doctor: inca un atac la familie, in stil intelligence!

Liderul UNPR Gabriel Oprea anunta ca fiica sa si ginerele sau vor contesta in instanta retragerea titlului de doctor, calificand decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) conform careia acestia au plagiat in lucrarile de doctorat drept inca un atac la familie, in stil intelligence.

Ofiter SRI, audiat in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa

Un ofiter SRI va fi audiat in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, este acuzata de mita, de abuz in serviciu si marturie mincinoasa. Dezvaluire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )