Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gabriel Oprea, explicatii in Parlament saptamana viitoare, in locul lui Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Oprea, explicatii in Parlament saptamana viitoare, in locul lui Ponta

ACTUALIZARE 17:34 PNL va depune o alta motiune impotriva lui Oprea Ion Popa, liderul Grupului PNL din Senat, a afirmat, intr-un comunicat de presa, ca PNL isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor din tragedia de vineri, din clubul Colectiv, si ca, in contextul actual, a hotarat retragerea motiunii simpla impotriva lui Gabriel Oprea si sa depuna in perioada urmatoare o alta motiune, impotriva aceluiasi ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti.

Premierul nu mai da explicatii luni in parlament pe tema coloanelor oficiale pentru demnitari. Gabriel Oprea vine lunea viitoare in plen, in locul lui Ponta

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat luni solicitarea liberalilor de a amana timp de o saptamana dezbaterea din cadrul Orei Guvernului, in cadrul careia premierul Victor Ponta trebuia sa prezinte responsabilitatea Executivului in ceea ce priveste respectarea Codului rutier si utilizarea Politiei Rutiere la insotirea demnitarilor. Tema a fost propusa saptamana trecuta de catre liberali, in urma mortii politistului pe motocicleta care deschidea calea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea.

PNL vrea sa amane cu o saptamana motiunea simpla impotriva lui Gabriel Oprea

Partidul National Liberal va cere Biroului Permanent al Senatului amanarea cu o saptamana a dezbaterii privind motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, anunta un comunicat al partidului. PNL justifica decizia prin faptul ca Romania este in doliu national dupa tragedia de la Clubul Colectiv. Gabriel Oprea este unul dintre ministrii cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta.

PNL a retras, temporar, motiunea simpla impotriva lui Gabriel Oprea depusa la Senat

PNL a anuntat ca a retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului motiunea simpla impotriva vicepremierului Gabriel Oprea, ca urmare a evenimentelor tragice de vineri seara din club Colectiv, insa senatorii liberali vor depune din nou o astfel de motiune la o data ce va stabilita ulterior.

PNL va organiza sambata un miting in Bucuresti pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea

PNL va organiza, sambata, un miting in Bucuresti pentru a cere demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, vineri, prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.

PNL organizeaza sambata un miting de protest impotriva lui Gabriel Oprea, in Bucuresti

PNL organizeaza, sambata, un miting de protest pentru a cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea, a anuntat vineri prim-vicepresedintele liberalilor Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.

Secretarul general adjunct al NATO va efectua saptamana viitoare o vizita in Romania si Polonia

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, va efectua saptamana viitoare o vizita in Romania si in Polonia, unde se va intalni cu mai multi oficiali de rang inalt, inclusiv cu presedintii celor doua tari, si va participa la o serie de reuniuni, informeaza un comunicat al NATO.

PNL vrea sa amane dezbaterea motiunii la adresa lui Gabriel Oprea

PNL a solicitat Biroului Permanent al Senatului amanarea cu o saptamana a dezbaterii motiunii simple la adresa ministrului de Interne depuse de grupul liberal, formatiunea anuntand totodata ca va amana cu o saptamana sedinta Biroului Politic National al partidului.

Liberalii fac sambata un miting in Capitala. PNL cere demisia lui Gabriel Oprea

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a anuntat ca formatiunea din care face parte va organiza sambata un protest, de la ora 11. Liberalii isi vor manifesta nemultumirea fata de Guvernul Ponta, in special fata de modul cum s-a comportat in ultimele zile vicepremierul Gabriel Ponta, in fata Ministerului Afacerilor Interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )