Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gabriel Oprea: L-am anuntat pe Victor Ponta ca sustin propunerea presedintelui la conducerea SIE

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea: L-am anuntat pe Victor Ponta ca sustin propunerea presedintelui la conducerea SIE

Prezent in emisiunea lui Mihai Gadea, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seara, despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informatii Externe. continuă pe Adevărul

M10, partidul Monicai Macovei: Daca Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea, cum ii cere Victor Ponta, inseamna ca au o intelegere oculta

Partidul Monicai Macovei, M10, a transmis un mesaj, pe site-ul oficial, spunand ca daca presedintele Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea la conducerea interimara a Guvernului, cum ii cere premierul.

Orban: Se poate forma un nou guvern si fara Gabriel Oprea, in cazul caderii cabinetului Ponta

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban este de parere ca, in cazul caderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fara ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat in prezent prim-ministru.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Gabriel Oprea isi exprima devotamentul fata de Ponta

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca sustine coalitia aflata la guvernare, dar si pe Victor Ponta, pe care il considera un prim-ministru bun.

Ponta anunta ca isi reia activitatea in 28 de zile, Gabriel Oprea ii preia atributiile

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet, urmand sa anunte daca va reveni in tara sau va ramane in Turcia pentru consultatii periodice .

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Gabriel Oprea si culpa medicala a premierului autosuspendat Ponta

Gabriel Oprea: il astept din zi in zi sa se intoarca, acum are o culpa medicala, a fost explicata foarte clar, chiar stiintific, oricui i se poate intampla acest lucru, il astept . ) Va fi public cand se va intoarce in Bucuresti.

Premierul a fost externat, insa ramane in Turcia. Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea.Gabriel Oprea imi preia atributiile

Premierul Victor Ponta a fost externat duminica din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet. El a anuntat insa ca nu va reveni in tara, delegandu-i atributiile sale vicepremierului Gabriel Oprea.

UPDATE Victor Ponta: Azi medicii au decis ca pot fi externat. In maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala / Ponta il desemneaza pe Gabriel Oprea sa asigure conducerea interimara a Guvernului

UPDATE Ora 14:12 Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca medicii din Turcia au decis ca poate fi externat, urmand ca in urmatoarele 7 zile sa parcurga zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere, dupa care doua saptamani de fizioterapie si recuperare. Premierul precizeaza ca in maxim 28 de zile isi poate relua activitatea normala si ca luni dimineata va trimite presedintelui Klaus Iohannis o adresa prin care ii solicita sa il desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim ministru, inclusiv conducerea sedintelor de Guvern, in aceasta perioada.

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )