Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gabriel Oprea, replica ACIDA pentru Liviu Dragnea: Am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate

B1 B1,
Gabriel Oprea, replica ACIDA pentru Liviu Dragnea: Am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a vorbit, sambata, in conferinta de presa in care a anuntat relansarea UNPR, despre onoare. El a facut trimitere si la liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, in trecut, a. continuă pe B1

Lovitura DURA pentru Liviu Dragnea: FSANP l-a CONTRAZIS! Cati condamnati pentru abuz in serviciu se afla la inchisoare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) l-a contrazis pe Liviu Dragnea, in legatura cu oamenii condamnati pentru abuz in serviciu. Liderul PSD a declarat ca mii de.

Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitiva. Ma.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor REZIST pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi. Condamnare cu executare au scandat.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. iCCJ ar putea da sentinta in dosarul DGASPC

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Rovana Plumb, mesaj pentru CExN al PSD: Sustinere totala pentru Liviu Dragnea

Sustinere totala pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea - este mesajul cu care vine in reuniunea Comitetului Executiv National CExN) al partidului presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, in.

Mai multe filiale PSD si ministere din guvernul Dancila au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea

Ministerele din guvernul Dancila si mai multe filiale PSD din tara au reactionat dupaceLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executarein dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, transmitand mesaje de sustinere pentru liderul PSD.

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Drangea: Poate face din nou istorie pentru PSD, impreuna cu noi toti si avand sustinerea noastra

Carmen Dan a transmis un mesaj pe pagina persoanala de Facebook, la scurt timp dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in.

UPDATE Sedinta Comitetului Executiv al PSD ntrzie. Surse: Liviu Dragnea ncearca sa-l convinga pe Gabriel Vlase sa renunte la sefia SIE oferita de Iohannis

Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie, liderii partidului fiind in discutii informale cu Liviu Dragnea, de aproape trei ore. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De altfel, Rovana Plumb a sustinut ca seful PSD nu trebuie sa plece din functiile detinute. De asemenea, in CEx s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv era programata la ora 16:00. UPDATE 16:54Liviu Dragnea, alaturi de cativa lideri ai PSD, discuta de cateva ore cu Gabriel Vlase pe care incearca sa-l convinga sa renunte la sefia SIE oferita de presedintele Klaus IohannisUPDATE 16:50Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie. UPDATE 15:22 Pesedistii iau in calcul un vot de sustinere pentru Liviu Dragnea. Nu face nici un pas inapoi, a declarat un lider al partidului.

UPDATE ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si lideri ai PSD naintea Comitetului Executiv. Primii social-democrati care au venit la discutii n biroul sefului PSD, de la Parlament

Liviu Dragnea se intalneste cu liderii PSD in biroul sau de la Parlament, inaintea sedintei CEX. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De asemenea, sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00. UPDATE 14:33La discutii participa, de asemenea, Marian Neacsu, Gabriel Zetea, Bogdan Toader, Bogdan Trif, Daniel Florea, Ion Rotaru. UPDATE 14:21 Vicepremierul Paul Stanescu, Rodica Nassar, Mircea Dusa si Serban Valeca au venit si ei la discutii cu seful PSD. UPDATE 14:10 Pana acum, in biroul lui Dragnea au venit Mihai Fifor, Niculae Badalau, Ionel Arsene, Darius Valcov.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2309 seconds )