Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gabriel Oprea, sinonim cu interesul national. Seful de la MAI explica ce inseamna acest lucru

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, sinonim cu interesul national. Seful de la MAI explica ce inseamna acest lucru

Numele lui Gabriel Oprea a devenit sinonim cu interesul national, cuvinte pe care ministrul de Interne le repeta des. intrebat marti, la Antena 3, cum ar defini interesul national, Oprea a spus ca prin. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: UNPR este un partid mai serios decat altele

Gabriel Oprea a precizat ca partidul pe care il conduce, Uniunea Nationala pentru Progesul Romaniei UNPR), a ales sa faca politica intr-un alt mod, mai serios, si de aceea este placut de oameni.

Gabriel Oprea, noi precizari despre Codul Fiscal

Seful UNPR, Gabriel Oprea, a precizat ca, dupa discutiile tehnice dintre partide pe tema Codului Fiscal, formatiunea pe care o conduce va sprijina decizia care va fi luata de Coalitie.

Gabriel Oprea: UNPR va inainta in Parlament un proiect care sa inaspreasca legea in cazurile de viol / Avem 2 curente in UNPR, unul este sa mergem in alegeri impreuna cu PSD, celalalt este sa mergem singuri

Vicepremierul gabriel Oprea a declarat marti seara la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca la ora actuala in formatiunea sa politica, UNPR, exista 2 curente in ceea ce priveste viitoarele alegeri, unul este ca partidul sa mearga impreuna cu actualii colegi de alianta, PSD, in timp ce celalalt curent este sa mearga in alegeri pe cont propriu.

Vicepremierul Gabriel Oprea: in cazurile de viol, trebuie inasprita legea

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a vorbit marti, la o Editie speciala de la Antena 3, despre siguranta din tara noastra, facand o paralela cu violul de la Vaslui, cel de la Giurgiu si alte.

Vicepremierul Gabriel Oprea anunta un proiect de lege: in cazurile de viol, trebuie inasprita legislatia

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a vorbit marti, la o Editie speciala de la Antena 3, despre siguranta din tara noastra, facand o paralela cu violul de la Vaslui, cel de la Giurgiu si alte.

Gabriel Oprea, despre discutiile tehnice pe tema Codului fiscal: UNPR participa fara niciun mandat. Vom vota politic in Parlament in cadrul coalitiei de guvernare (VIDEO)

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marti, formatiunea pe care o conduce va merge fara mandat la discutiile tehnice pe tema Codului fiscal, programte pe 20 agust. in Parlament, UNPR va vota politic.

Gabriel Oprea, anunt despre cum va vota UNPR in privinta Codului Fiscal

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, marti, ca la discutiile tehnice pe tema Codului fiscal, care vor avea loc in 20 august, formatiunea sa vine fara mandat, insa in Parlament va vota politic alaturi de.

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Marinei: Va felicit pentru modul exemplar in care va indepliniti misiunile! (VIDEO)

Gabriel Oprea, prezent la Constanta cu ocazia Zilei Marinei, a transmis un mesaj marinarilor prin care le-a multumit pentru tot ceea ce fac pentru tara. Trebuie sa multumim tuturor marinarilor romani si celor c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )