Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea: Tiberiu Nitu a avut coloana in baza protocolului semnat de specialisti, are misiuni importante

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea: Tiberiu Nitu a avut coloana in baza protocolului semnat de specialisti, are misiuni importante

Fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat sambata ca Tiberiu Nitu a beneficiat de coloana oficiala ca urmare a unui protocol incheiat intre MAI si Parchetul General si semnat de specialisti, afirmand ca procurorul general are anumite misiuni importante. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei: Voi discuta astazi cu procurorul general Nitu despre coloana oficiala. Iau in calcul orice instrument pus la dispozitie de lege, exista posibilitatea mentinerii cum exista si posibilitatea revocarii

Ministrul Justitiei Raluca Pruna a declarat miercuri ca nu a discutat deocamdata cu procurorul general Tiberiu Nitu cu privire la informatiile facute publice luni de Directia Nationala Anticoruptie din care reiese ca acesta ar fi beneficiat in mod ilegal de coloana oficiala in urma unui protocol incheiat cu Ministerul de Interne, pe cand era condus de Gabriel Oprea, dar ca urmeaza sa discute in cursul zilei de astazi, urmand sa faca mai apoi declaratii, daca este cazul. La insistentele jurnalistilor, care au intrebat daca intentioneaza sa ceara revocarea procurorului general, ministrul Pruna a afirmat ca nu exclude nicio varianta prevazuta de lege. UPDATE 15:47 Procurorul general Tiberiu Nitu a ajuns la Ministerul Justitiei unde urmeaza sa se intalneasca cu ministrul Pruna.

Gabriel Oprea sare in apararea procurorului general Tiberiu Nitu in scandalul coloanei oficiale: Avea misiuni importante

Fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat sambata ca Tiberiu Nitu a beneficiat de coloana oficiala ca urmare a unui protocol incheiat intre MAI si Parchetul General si semnat de specialisti,.

Prima reactie a procurorului general, Tiberiu Nitu, acuzat ca a folosit nelegal coloana oficiala

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a avut, joi, o prima reactie dupa ce a fost acuzat ca a folosit nelegal coloana oficiala.

Gabriel Oprea: Procurorul general are rang de ministru; in anumite conditii, are anumite misiuni importante

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a explicat sambata, la Brasov, ca procurorul general al Romaniei a beneficiat de coloana oficiala in baza unui protocol incheiat intre doua institutii partenere si a explicat ca oficialul mentionat are rang de ministru iar cei din Ministerul de Interne au facut respectivul protocol avand in vedere ca, in anumite conditii, are anumite misiuni importante, scrie Agerpres.

Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Nitu

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, miercuri, ca buna reputatie si integritatea pe care trebuie sa le aiba un procuror general au fost definitiv distruse, din cauza ca procurorul general Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala in mod nelegal.

Tiberiu Nitu, prima reactie la zvonurile despre o eventuala demisie. Imagini cu Procurorul General, dupa discutia cu ministrul Justitiei

Procurorul general Tiberiu Nitu se afla, miercuri, la Ministerul Justitiei, pentru a discuta cu ministrul Raluca Pruna despre acuzatiile ce i se aduc in dosarul Oprea, el refuzand sa faca speculatii legate.

Prima reactie a lui Tiberiu Nitu: Am fost permanent preocupat de respectarea legii si a normelor deontologice

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, arata ca el a respectat legea si codul deotologic al magistratilor si ca a beneficiat doar de masurile de protectie prevazute de lege, proportional cu riscurile si responsabilitatile acestei functii. El anunta ca ramane in functia de procuror general, chiar daca este deschisa o ancheta la DNA.

Tiberiu Nitu a discutat cu ministrul Pruna in urma scandalului privind coloanele oficiale

ACTUALIZARE 19:07 Procurorul general Tiberiu Nitu a parasit astazi, in jurul orei 17:00, sediul Ministerului Justitiei, unde a fost convocat de ministrul Raluca Pruna in legatura cu implicarea sa in scandalul legat de folosirea coloanei oficiale, transmit surse din presa.

Gabriel Oprea renunta la imunitate doar din gura

Senatorul UNPR Gabriel Oprea le cere colegilor sa-l scape de imunitate, desi are in continuare la indemana varianta demisiei. Potrivit unor surse politice, Oprea a inceput deja negocieri individuale cu senatorii pentru un vot negativ.

Gabriel Oprea: Solicit colegilor mei senatori sa voteze cererea DNA de urmarire penala

Senatorul UNPR Gabriel Oprea le-a cerut, miercuri, colegilor parlamentari sa voteze cererea de urmarire penala transmisa de DNA, el motivand ca nu ar trebui prelungita perioada necesara stabilirii adevarului, transmite Agerpres. Oprea repeta insa, in scrisoarea adresata presedintelui Senatului, faptul ca se considera nevinovat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )