Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriel Tamas ramane in arest la domiciliu pana cel putin pe 16 aprilie

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Tamas ramane in arest la domiciliu pana cel putin pe 16 aprilie

Gabriel Tamas 35 de ani) si avocatii sai nu au reusit sa convinga Judecatoria din Petah Tikva sa dea o sentinta favorabila. Fundasul va ramane in arest la domiciliu pana cel putin pe 16 aprilie, iar oamenii care-l apara sunt obligati sa gaseasca un nou translator. continuă pe Hotnews

Gabriel Tamas NU i-a impresionat pe judecatorii israelieni. Decizie de ULTIM MOMENT in cazul fotbalistului roman

Fotbalistul Gabriel Tamas ramane in arest la domiciliu. Judecatorii din Israel au decis, joi, sa-i prelungeasca pedeapsa pana cel putin pe 16 aprilie. De asemenea, judecatorul de caz a hotarat ca,.

Gabi Tamas ramane ramane in arest la domiciliu! Ce l-a revoltat pe avocatul fotbalistului

In aceasta dimineata, Gabi Tamas si avocatii acestuia s-au prezentat la tribunalul din Petah Tikva, pentru a incerca scoaterea din arest la domiciliu a fotbalistului.

Continua problemele cu justitia pentru Gabriel Tamas in Israel

Gabriel Tamas s-a prezentat, joi, in instanta pentru a-i fi judecata cererea de eliberare conditionata, insa raspunsul magistratilor a fost unul in contra asteptarilor jucatorului roman.

Cel putin 11 persoane, majoritatea copii, au murit in urma unor raiduri aeriene in Yemen

Cel putin 11 persoane, majoritatea copii, au murit duminica in Yemen in urma unor raiduri aeriene desfasurate de coalitia condusa de Arabia Saudita, potrivit Ministerului Sanatatii de la Sanaa, citat de Al Jazeera, scrie Mediafax. Youssef al-Hadrii, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii, controlat de rebelii houthi, a declarat ca 39 de persoane au fost ranite in urma atacurilor. El a declarat ca cele mai multe dintre victime sunt elevi, ucisi dupa ce mai multe case si o scoala au fost bombardate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )