Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Zetea cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a lui Liviu Pop

România Liberă România Liberă,
Gabriel Zetea cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a lui Liviu Pop

Presedintele CJ si lider PSD Maremures, Gabriel Zetea, cere suspdendarea din partid a fostului mini. continuă pe România Liberă

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz.

Sorina Pintea incaseaza o noua lovitura! Presedintele PSD Maramures cere sa fie suspendata din partid

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, anunta ca va cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca urmare a arestarii ei intr-un dosar de coruptie, precizand ca va cere modificarea Statutului PSD, astfel incat actele de coruptie sa fie pedepsite asupru din punct de vedere politic.

Liderul PSD Maramures se dezice de Pintea si Pop. Propun suspendarea din partid. PSD are obligatia de a fi in prima linie a luptei anticoruptie in Romania!

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat, pe Facebook, ca va propune suspendarea din partid a social-democratilor implicati in dosarul de coruptie care o vizeaza pe Sorina Pintea, managerul Spitalului din Baia Mare. Gabriel Zetea cere conducerii centrale un set de masuri pentru ca actele de coruptie sa fie pedepsite aspru din punct de vedere politic.

Un fost director de spital ii ia apararea Sorinei Pintea: Ancheta DNA, o porcarie; colegii de partid, curve de politicieni

Marcela Papici, care a condus doi ani Spitalul Judetean din Satu Mare, calitate in care a fost vizata de o ancheta a DNA, ii ia apararea Sorinei Pintea, anchetata pentru coruptie. Nu pot sa nu imi exprim frustrarea pentru ceea ce i se intampla si cum i se intampla, sustine Papici.

Cad capete in ancheta Sorinei Pintea? Fiul fostului ministru face dezvaluiri incendiare

Fiul Sorinei Pintea face dezvaluiri incendiare dupa retinerea mamei sale. Acesta a oferit detalii publice despre situatia fara precedent in care se afla cea care i-a dat viata. Seria de marturii va face ca unele capete din ancheta sa cada? Ce spune tanarul? Fiul Sorinei Pintea, dezvaluiri incendiare Sorina Pintea trece prin momente extrem de .

Liviu Pop neaga acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea: Sunt socat! il cunosc pe denuntatorul Costea, habar nu aveam de contracte

Liviu Pop respinge orice fel de acuzatii ce-i sunt aduse de fiul Sorinei Pintea, cu privire la implicarea sa in flagrantul fostului ministru al Sanatatii. intr-o declaratie pentru Antena 3, senatorul a afirmat ca nu ar fi intermediat vreo intalnire intre denuntator si fiul Sorinei Pintea si nici presupuse plati ilegale.

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Avocatii Sorinei Pintea: Nu a existat un flagrant. Este victima unei inscenari

Avocatii Sorinei Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, au facut primele precizari publice cu privire la dosarul in care este implicat fostul ministru al Sanatatii. Acestia sustin ca nu a existat un flagrant si ca Pintea este victima unei inscenari si a unor jocuri politice murdare.

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea. Senatorul PSD: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Fiul Sorinei Pintea, marturie despre mita oferita mamei sale. il implica in afacere si pe senatorul PSD Liviu Pop VIDEO

Fiul Sorinei Pintea, Ionut Pintea, a publicat o inregistrare video pe Facebook, in care arata ca s-a intalnit cu denuntatorul mamei sale. Denuntatorul, pe nume Mihai Costea, i-ar fi spus ca el este cel care a fost prins in flagrant de DNA in timp ce lua bani de la un partener de afaceri si ca, in trecut, tot el ar fi facut plati catre Liviu Marian Pop.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )