Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gabriela Firea: De 10 ori mai multi bani in circ decat pe educatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: De 10 ori mai multi bani in circ decat pe educatie

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, este, probabil, cel mai prost manager pe care l-a avut Bucurestiul in ultimii 20 de ani, aruncand in 11 luni ale anului trecut nu mai putin de 150 de MILIOANE de euro pe spectacole si recreere. Mai. continuă pe Wall-Street Ro

Tudor Chirila: Sper ca din ce in ce mai multi artisti sa-si activeze aceasta constiinta - nici macar civica - sociala, constiinta normala vizavi de momentul in care ne aflam

De ce se implica Tudor Chirila in treburile politice, criticand deciziile puterii sau sustinand protestele la scena deschisa? De ce-si bate capul cu problemele justitiei, de pilda, desi ele nu fac parte din preocuparile lui de zi cu zi, muzica si teatrul? De ce vocile contestatare in lumea artistilor raman totusi foarte putine? Eu sper ca din ce in ce mai multi artisti, pana la urma, sa-si activeze aceasta constiinta nici macar civica sociala, constiinta normala vizavi de momentul in care ne aflam si sa inceapa sa aiba o parere pertinenta fata de ce se intampla, afirma Chirila intr-un interviu pentru Hotnews. ro.

Secretarii de stat - motiv de tensiuni intre Liviu Dragnea si mai multi baroni din PSD

Zeci de posturi de secretari de stat sunt ravnite de baronii locali din PSD, care au asteptat zadarnic cateva luni o remaniere la acest nivel. Cativa dintre liderii judeteni ai partidului sunt iritati de faptul ca Liviu Dragnea, cel care a numit personal zeci de secretari de stat - multi dintre ei din Teleorman - nu e de acord cu schimbarea acestora, potrivit mai multor surse din partid.

Scandal intre Liviu Dragnea si mai multi baroni PSD: De la ce a pornit conflictul

Tensiuni puternice in interiorul PSD! Zeci de posturi de secretar de stat ce trebuie ocupate au provocat un scandal intre baronii locali si liderul partidului, Liviu Dragnea. Baronii locali s-au aratat d.

CUTREMUR iN PSD! MEGA-SCANDAL intre Liviu DRAGNEA si mai multi baroni social-democrati! CONFLICTUL a pornit de la ...

Tensiuni puternice in interiorul PSD! Zeci de posturi de secretar de stat ce trebuie ocupate au provocat un scandal intre baronii locali si liderul partidului, Liviu Dragnea. Baronii locali s-au aratat d.

Datoria globala creste de patru ori mai tare ca PIB mondial

MAKE: Criza de supra-indatorare nu a fost rezolvata niciodata, nicaieri pe cuprinsul Planetei *MAKE: Sistemul dezvoltarii pe baza creditului cu dobanda nu mai functioneaza Datoria mondiala a atins un nivel record de 233 trilioane de dolari in trimestrul al treilea din 2017, cu 16 trilioane de dolari mai mult fata de finalul anului 2016, potrivit unei analize publicate, saptamana trecuta, de Institutul International pentru Finante IIF), cel mai mare grup de lobby al sectorului financiar. Raportul precizeaza, potrivit Reuters, ca datoria sectorului privat non-financiar a atins noi maxime in Canada, Franta, Hong Kong, Coreea de Sud, Elvetia si Turcia. Cifra IIF include datoria totala a gospodariilor, guvernelor, sectorului financiar si companiilor din sectorul non-financiar.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )