Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriela Firea: Acesta este adevarul din ultimii trei ani, necosmetizat, pe care propaganda USR si PNL incearca sa-l ascunda

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Acesta este adevarul din ultimii trei ani, necosmetizat, pe care propaganda USR si PNL incearca sa-l ascunda

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Opozitia de boicotarea actiunilor Primariei in ultimii trei ani. Acesta este adevarul din ultimii trei ani, necosmetizat, pe care propaganda USR si. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Apreciez ca in ultima perioada Guvernul PSD a reconsiderat relatia cu Primaria Capitalei si se incearca repararea intarzierilor de anul trecut (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, acuza opozitia de atacuri imunde si calomnii. Edilul Capitalei a declarat, joi, ca, in ciuda faptului ca opozitia incearca, prin orice mijloace, sa acrediteze ideea ca.

Primarul general, Gabriela Firea, a acordat Diploma de Excelenta profesorului dr. Gelu Colceag

Primarul general, Gabriela Firea, a acordat miercuri Diploma de Excelenta domnului prof. dr. Gelu Colceag, in semn de recunoastere a performantelor actoricesti, regizorale, manageriale si educationale aduse in slujba.

Begu, mai jos de atat nu se poate: Irina a fost invinsa de o adversara care a jucat doar 12 meciuri in ultimii trei ani!

Irina Begu 118 WTA) isi continua forma catastrofala care i-a adus, de curand, iesirea din Top 100 mondial, in conditiile in care a incheiat 2018 pe locul 67 WTA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )