Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriela Firea acuza un fake-news la adresa sa: Manipulare ieftina. E pacat pentru un ziar de prestigiu sa vii cu astfel de minciuni!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea acuza un fake-news la adresa sa: Manipulare ieftina. E pacat pentru un ziar de prestigiu sa vii cu astfel de minciuni!

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce in presa a aparut informatia ca Dana Budeanu il sustine pe primarul General al Capitalei pentru ca ar candida pe listele PSD. Edilul sustine ca nici nu se pune problema de asa ceva si subliniaza ca daca ar fi fost vorba despre alt candidat ar fi fost un lucru pozitiv aceasta sustinere. continuă pe Antena3

Gabriela Firea e in razboi cu toata lumea. Conflict major cu Ministerul Transporturilor. De unde a pornit scandalul

Primarul General al Capitalei este in razboi cu toata lumea. Care este motivul conflictului dintre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea si Ministru Transporturilor, Lucian Bode. Gabriela Firea in conflict cu toata lumea. De unde pornit scandalul Linia de tramvai 41 a starnit un adevarat conflict intre Gabriela Firea si Lucian Bode. Potrivit Ministrului Transporturilor, .

PSD primeste lovitura dupa lovitura. Starea critica dinainte de alegeri: Gabriela Firea, in mare pericol

PSD primeste lovitura dupa lovitura. Partidul se afla in stare critica inainte de alegeri, iar Gabriela Firea se afla in mare pericol. Liberalii conduc in topul preferintelor alegatorilor. PSD primeste o lovitura dura. Stare critica inainte de alegeri: Gabriela Firea, in pericol PSD nu sta bine deloc in sondaje. Potrivit ultimului sondaj IMAS, comandat de .

Pensionarul de lux de la PSD care o sustine pe Gabriela Firea. Cum a pus mana pe 3 pensii si cati bani are

Pensionarul de lux de la PSD care o sustine pe Gabriela Firea la alegerile locale 2020 este Mitica Dragomir. Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care candideaza pe listele PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, beneficiaza de nu mai putin de trei pensii, conform propriei declaratii de avere. Acest pensionar de .

Gabriela Firea, despre Guvernul Orban: Nu gaseste solutii pentru nimic si da vina mereu pe populatie

Prim-vicepresedintele PSD, primarul Capitalei Gabriela Firea, sustine ca intr-o societate normala Guvernul Orban si-ar fi prezentat demisia de onoare. intr-o tara cu experienta democratica mai consolidata, acest guvern nu se mai putea salva prin pasivitatea partidului minoritatilor, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

GABRIELA FIREA: Marti incepe programul de acordare a unui stimulent financiar pentru donatorii de plasma vindecati de COVID-19

Primarul general, Gabriela Firea, anunta ca astazi va incepe proiectul Doneaza plasma, salveaza viata, care prevede acordarea unui sprijin financiar in valoare de 4. 800 de leibeneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, pentru donatorii de plasma vindecati de COVID-19.

GABRIELA FIREA: Personalul din invatamant se va putea testa, gratuit, la cerere

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat astazi ca Municipalitatea a pregatit teste pentru cei 17. 000 de angajati din invatamantul bucurestean, cadre didactice si personalul auxiliar.

Gabriela Firea: Cred ca este mult mai periculos ca oamenii sa nu se prezinte la urne USR, spre exemplu, nu mai are niciun drept sa mai spuna ca lupta impotriva coruptiei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al PSD, a declarat, joi seara, ca ideal ar fi fost ca alegerile locale sa fie amanate pana in primavara anului 2021, dar crede ca nu este periculos ca lumea sa mearga la vot, ci mai degraba este periculos ca oamenii sa nu voteze.

Cum s-au cunoscut Dana Budeanu si Gabriela Firea: Am rugat-o sa imi dea aceasta sugestie pentru eveniment!

Gabriela Firea a declarat joi seara, la Antena 3, modul prin care s-a cunoscut cu Dana Budeanu. Edilul Capitalei sustine ca prima data cand au interactionat a fost inaintea venirii principesei de Monaco la Bucuresti, cand i-a cerut Danei Budeanu sa ii dea o sugestie cu privire la tinuta pe care o va purta.

Gabriela Firea explica relatia pe care o are cu Dana Budeanu: E chiar de ras

Primarul Capitalei Gabriela Firea sustine ca nu i-a propus niciodata Danei Budeanu sa intre in politica si nici sa candideze la alegerile parlamentare sau europarlamentare. Este de ras, realmente, a comentat edilul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )