Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea acuza Guvernul Orban ca vrea triplarea facturilor la intretinere prin eliminarea subventiilor pentru energie termica date de primarii

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea acuza Guvernul Orban ca vrea triplarea facturilor la intretinere prin eliminarea subventiilor pentru energie termica date de primarii

Primarul Gabriela Firea acuza ca in noul program de guvernare, prezentat de Ludovic Orban, se prevede interzicerea subventionarii gigacaloriei pentru consumatorii casnici. Daca masura va fi implementata, facturile la apa calda si caldura s-ar tripla, atrage atentia Firea. in Bucuresti, pretul gigacaloriei cu TVA este de 495,51 lei, din care 163,03 lei este platit de populatie consumatorul casnic) si diferenta de 332,48 lei este platita de Primaria Capitalei prin subventie. Primesc subventie de la municipalitate toti abonatii Termoenergetica fostul Radet), indiferent de cat castiga. continuă pe Hotnews

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

Gabriela Firea acuza sabotarea sistemului de termoficare si anunta ca va depune plangere

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului de termoficare, precizand ca s-a produs o avarie dupa ce a fost livrat agentul termic la o temperatura cu 20 de grade mai mult decat trebuia.

DOCUMENT Guvernul Orban II vrea finalizarea rapida a legii privind desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor - program de guvernare

Finalizarea rapida a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma unei dezbateri cu reprezentantii magistratilor, CSM, ai asociatiilor profesionale, ONG-urilor si cu reprezentantii Parlamentului, este una dintre promisiunile din programul de guvernare al Guvernului Orban 2, depus luni la Parlament. Guvernul Orban II promite o noua formula de calcul a taxei clawback, pentru a stopa retragerea unor medicamente de pe piata. 000 de medicamente, retrase in ultimii 4 ani.

Guvernul Orban II vrea un portal de acces la informatiile publice, in timp ce domeniul de internet al eRomania, portal de 12 milioane de euro, tocmai ce a fost vandut unei persoane fizice

Realizarea unui portal care sa faciliteze obtinerea informatiilor publice. Aceasta este una din prioritatile ITC pentru acest an, potrivit programului de guvernare Orban II. Autoritatile asigura ca va fi un instrument de acces a informatiilor transmise in baza legii 5442001, nicidecum un nou eRomania, cel mai rasunator esec in materie de portaluri de informatii publice. Lasat nefolosit dupa ce statul a risipit 12 milioane de euro pe hardware si software, site-ul eRomania te invita mai nou sa cumperi acest domeniu de internet, iar datele RoTLD arata ca o persoana fizica tocmai ce a facut acest lucru. Vezi in articol ce spune liberalul Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei despre planurile legate de noul portal cu informatii publice.

USR Bucuresti: Firea acuza sabotaje inchipuite, dar de fapt este vorba doar de minciunile ei care ies la iveala

USR Bucuresti sustine ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza sabotaje inchipuite, dar de fapt e vorba doar de minciunile ei care ies la iveala.

Garduri la tramvai. Orban vrea sa le darame, Firea vrea sa le pastreze

Premierul Ludovic Orban si primarul Gabriela Firea au intrat intr-o disputa pe tema gardurilor deja .

Gabriela Firea, raspuns acid pentru Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este incompetent.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

USR BUCURESTI: Gabriela Firea minte de ingheata apele!

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand acuza un sabotaj dupa ce parti mari din Sectoarele 2 si 3 au ramas din nou fara caldura si apa calda.

Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, lanseaza un atac dur la adresa Primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca minte in cazul avariei la reteaua de termoficare a Bucurestiului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )