Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea acuza vot multiplu in Londra si cere BEC si BES sa ia masuri

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea acuza vot multiplu in Londra si cere BEC si BES sa ia masuri

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, acuza vot multiplu in sectia de votare 152 din Londra si cere BEC si BES sa ia masuri pentru ca nu a fost intrerupt votul. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea acuza presa ca deformeaza realitatea: Sunt sectii goale in diaspora

Purtatoarea de cuvant a campaniei lui Victor Ponta, Gabriela Firea, a acuzat presa ca deformeaza realitatea cu privire la organizarea votului in diaspora.

Gabriela Firea: Nu se pune problema maririi taxelor. Nu vom renunta la cota unica

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a sustinut vineri o conferinta de presa, in care a discutat despre principalele teme de atac din campania electorala. O campanie presupune si atacuri, insa ce a.

Atanasiu: ACL a depus 600 de plangeri pentru vot multiplu

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat duminica seara ca Alianta Crestin-Liberala a depus 600 de plangeri pentru vot multiplu, informeaza Mediafax. Vreau sa va comunic ca am depus pana la aceasta ora 600 de plangeri pentru vot multiplu si procesul continua, astea toate vor fi procese penale, a precizat Atanasiu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 ACL - 18 plangeri penale depuse in Maramures pentru vot multiplu

Alianta Crestin-Liberala a depus la nivel de judet Maramures un numar de 18 plangeri penale care vizeaza cazuri de vot multiplu identificat. Acestea fac referire la turul doi al ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral si vot multiplu la Constanta, Navodari si Agigea

Alianta Crestin-Liberala Constanta a depus o noua contestatie la Biroul Electoral Judetean Constanta, cu privire la posibilitatea existentei unor fraude electorale prin vot multiplu in turul II de scrutin al alegerilor pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

Gabriela Firea: Sunt sectii goale in diaspora

Purtatoarea de cuvant a campaniei lui Victor Ponta, Gabriela Firea, a acuzat presa ca deformeaza realitatea cu privire la organizarea votului in diaspora.

Gabriela Firea: Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din Diaspora

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat ca toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din Diaspora. Partidul Social-Democrat asigura opinia publica asupra.

Imunitatea presedintelui Basescu ramane neatinsa: CCR a respins exceptia de neconstitutionalitate a senatoarei PSD Gabriela Firea

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins joi ca neintemeiata exceptia de neconstitutionalitate a senatoarei PSD Gabriela Firea in legatura cu imunitatea sefului statului, ridicata in cadrul.

Ambasadorul la Dublin cere BEC sa prelungeasca votarea. Muhulet: in lege scrie ca votarea se incheie la 21:00

Ambasadorul Romaniei la Dublin, Manuela Breazu, a cerut, duminica seara, Biroului Electoral Central, prelungirea programului de vot, in conditiile in care mai mult de 2. 000 de romani stau inca la coada pentru.

IRLANDA: Ambasadorul la Dublin cere BEC sa prelungeasca votarea

Ambasadorul Romaniei la Dublin, Manuela Breazu, a cerut, duminica seara, Biroului Electoral Central, prelungirea programului de vot, in conditiile in care mai mult de 2. 000 de romani stau inca la coada pentru a vota, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )