Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, acuzatii grave: Centrul Capitalei a ajuns un focar de mizerie

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, acuzatii grave: Centrul Capitalei a ajuns un focar de mizerie

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea sustine ca in doar doua luni de la alegerile locale centrul Capitalei a ajuns un focar de mizerie. continuă pe Antena3

Gabriela Firea face acuzatii grave, dupa ce doua spitale COVID au ramas fara caldura: Acum, dupa furt, macar sa treaca la treaba

Doua spitale COVID din Capitala - Matei Bals si Colentina - au ramas fara apa calda si caldura de ieri. Cele 11 avarii din sectoarele 2 si 3 au fost remediate de Termoenergetica da, companiile alea rele ale lui Firea). Dar, atentie, CET Sud, care apartine de ELCEN - in subordinea guvernului, livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade, cat ar fi normal, a scris Gabriela Firea, sambata, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea il acuza pe Klaus Iohannis: Foloseste vaccinul anti-COVID ca sa convinga lumea sa voteze PNL!

Liderul PSD la Bucuresti, Gabriela Firea, il acuza pe Klaus Iohannis ca foloseste vaccinul anti-COVID pentru a convinge oamenii sa voteze PNL la alegerile parlamentare de duminica.

Gabriela Firea: Al 530-lea bebelus nascut si 110 sarcini in evolutie! Voi propune ca acest program sa fie extins la nivelul intregii tari

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat miercuri rezultatele programelor FIV 1 si FIV 2 - O sansa pentru cuplurile infertile, initiate de aceasta pe perioada mandatului de la PMB : Minunile sunt lang257; noi! a scris aceasta pe Facebook.

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde .

Patronul farmaciilor Sensiblu, arestat. Ce acuzatii grave i se aduc afaceristului

Pentru romani, numele de Jaroslav Has269;ak, nu inseamna aproape nimic. Dar daca spunem ca Jaroslav Has269;ak, este patronul farmaciilor Sensiblu din Romania, atunci intelegem despre cine discutam. Presa slovaca si agentia Rueters anunta ieri arestarea acestuia sub acuzatii grave de coruptie si spalare de bani. Arestarea vine dupa un proces lung de urmarire si construire .

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Orban si Nicusor Dan nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal

Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD.

Gabriela Firea: Bucurestenii sunt nemultumiti ca actualul Guvern a inchis scolile, bisericile, pietele si industria HoreCa

Gabriela Firea, candidat PSD la alegerile parlamentare de duminica, sustine ca a stat de vorba bucurestenii din Sectoru 5 care i-au spus cat de nemultumiti de faptul ca actualul Guvern a inchis scolile, bisericile, pietele, industria HoreCa, pentru a-si ascunde incompetenta .

Gabriela Firea: Ne-am fi asteptat ca in CSAT sa se discute despre subiectul mastilor neconforme

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca s-ar fi asteptat ca in sedinta CSAT de joi sa fie abordat si subiectul mastilor neconforme si ulterior sa fie anuntate masurile care s-au luat atat impotriva celor care au gresit, si au gresit grav impotriva romanilor.

Gabriela Firea: Guvernantii actuali, reprezentati de PNL, nu vin cu solutii pentru romani

Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu ia masuri pentru protejarea populatiei si accepta ca pe piata sa.

Gabriela Firea: Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni

Gabriela Firea ii acuza pe Ludovic Orban si pe Nicusor Dan de promisiuni false, facute doar in scop electoral: Plicusor Ban si Orban SicaMandolina - a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. a scris aceasta joi, pe pagina de Facebook .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )