Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea afirma ca Primaria Sectorului 1 lasa in aer patru spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea afirma ca Primaria Sectorului 1 lasa in aer patru spitale

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a sustinut astazi ca hotararea Consiliului Local al Sectorului 1 referitoare la schimbarea patrimoniului a patru spitale este ilegala si lasa in aer patru spitale. continuă pe Ziarul Bursa

Clotilde Armand lasa spitalele din Bucuresti fara bani. Gabriela Firea: Patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major

Scandal imens in Romania dupa ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis sa taie investitiile pentru patru spitale din Bucuresti. in urma aflarii vestii, Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa acesteia, dar si la adresa altor primari, sustinand ca scopul lor este acela de a distruge Capitala. Pacientii copii, in mare pericol .

Gabriela Firea intervine in scandalul creat de Clotilde Armand: Nu are nicio scuza. Lasa fara bani spitalul pentru copii

In plina criza sanitara, Clotilde Armand a taiat finantarea a patru mari spitale din Capitala, printre care si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Gabriela Firea contesta decizia primarului Sectorului 1 si o gaseste ca fiind monstruoasa.

Gabriela Firea: Luni, convocam sedinta la Sectorul 1 pentru abrogarea hotararii prin care Clotilde Armand taie finantarea spitalelor din Bucuresti!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, o suita de actiuni ale parlamentarilor si consilierilor locali si municipali ai acestei formatiuni, in vederea anularii efectelor hotararii adoptate recent de primaria condusa de Clotilde Armand.

Gabriela Firea, mesaj dur dupa taierea finantarii spitalelor din sectorul 1: Chiar nu v257; pas257; de oameni? Chiar aveti inima de piatr257;?

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, nu poate ramane indiferenta in urma vestii care anunta taierea finantarii a patru spitale din sectorul 1 al Capitalei. in urma deciziei luata de CLotilde Armand, milioane de romani s-ar putea afla in imposibilitatea de a urma un tratament sau de a primi ingrijiri in aceste unitati medicale.

Gabriela Firea: Primarii Noului Bucuresti sunt distrugatorii sanatatii in Capitala!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a afirmat ca patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major.

Ce salariu avea Gabriela Firea, cand era primarul Capitalei. A facut marturisirea incredibila la Antena 3

Gabriela Firea, desi a parasit fotoliul de Primar General al Capitalei, nu a disparut din peisajul politicii romanesti. Nu a renuntat la aparitiile TV, dar nici la comentariile si critica la adresa actualei guvernari. Gabriela Firea si remuneratia sa ca primar Ultima aparitie TV a fostului primar, Gabriela Firea a fost una plina de dezvaluiri, .

Gabriela Firea il desfiinteaza pe Nicusor Dan dupa ce a suspendat transportul gratuit al elevilor: Da, da, este incredibil! Dar cat se poate de real!

Gabriela Firea il ataca dur pe Nicusor Dan dupa decizia luata, care va afecta mii de elevi. Anuntul a fost facut in aceeasi perioada cu confirmarea reintoarcerii elevilor in banci, ceea ce in mod evident reprezinta o lovitura dura pentru elevi si parinti, mai ales intr-o perioada atat de tensionata. Ce acuzatii ii aduce Gabriela .

Schimb de replici taioase intre Gabriela Firea si primarul Capitalei: Frigusor Ban imi raspunde...

Dupa ce a facut public faptul ca Nicusor Dan a suspendat autobuzele scolare pentru elevii din Capitala, Gabriela Firea a primit un raspuns din partea actualului Primar. Acesta a acuzat-o de populism si a declarat ca a suspendat programul-pilot demarat de Firea pentru ca era inutil.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca a suspendat autobuzele scolare care transportau sute de elevi in Bucuresti si Ilfov

Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook un document trimis de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, prin care se anunta ca au fost suspendate liniile autobuzelor scolare care transportau elevii la mai multe scoli din Bucuresti si Ilfov. Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca a stat in spatele acestei decizii.

Gabriela Firea a spus la TV, in direct, ce salariu a avut ca primar general al Bucurestiului

Chiar daca nu mai ocupa functia de Primar General al Bucurestiului, Gabriela Firea continua sa apara in emisiuni televizate, sa faca remarci si critici despre actuala guvernare. Recent, ea a dezvaluit cati bani incasa lunar ca primar. E mult, e putin?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )