Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Reactia Ministerului Sanatatii

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Reactia Ministerului Sanatatii

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Solicit explicatii din partea Ministerului Sanatatii si a DSP

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

GABRIELA FIREA: Primul lot de autobuze hibrid Mercedes Citaro a intrat pe traseu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro din cele 130 achizitionate cu finantare nerambursabila au intrat astazi pe traseu.

Gabriela Firea anunta ca va depune o plangere impotriva ministrului Muncii: I-a indemnat sa spuna si secrete de serviciu

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri seara, ca va depune o plangere, dupa ce mai multi directori din cadrul Primariei si din institutiile subordonate ar fi fost sunati de un consilier din partea ministrului Muncii pentru a fi invitati la o discutie la sediul PNL. Functionarii publici nu au voie sa faca politica, afirma Firea, care apreciaza ca orice probleme din cadrul institutiei nu trebuie discutate la partid.

Gabriela Firea a anuntat ca au inceput lucrarile la Spitalul Metropolitan. Cand va fi gata

Au inceput lucrarile la Spitalul Metropolitan Sfantul Sebastian si la Centrul de Excelenta din zona de nord a Bucurestiului,a anuntat Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Am finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti, legatura intre cartierele Titan si Berceni (FOTO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca a finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti. Edilul a anuntat ca, de sambata, se va deschide circulatia pe toata zo.

Cresc sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Dupa ce s-a dezis de PSD, Robert Negoita pare sa se delimiteze si de Gabriela Firea

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei care a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din 2020, a evitat sa isi declare sprijinul pentru Gabriela Firea in cursa pentru.

Gabriela Firea, dezamagita si chiar socata de decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD, sustine ca s-a detonat o arma atomica impotriva sa

Primarul general, Gabriela Firea, s-a declarat dezamagita si chiar socata de decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD si afirma ca se astepta ca acesta sa o informeze despre o astfel de decizie. Firea sugereaza o intelegere intre Victor Ponta si Robert Negoita si afirma ca a fost sunata pentru a i se spune ca a fost detonata o arma atomica impotriva sa.

Gabriela Firea il ataca pe Nelu Tataru: Bonus de ticalosie! Bolnavii sunt tinuti la poarta spitalului

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat un atac dur asupra lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, pe care l-a acuzat ca a refuzat sa dea avizul pentru redeschiderea unui spital, iar bolnavii au fost tinuti la poarta.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a construit nicio gradinita sau cresa, desi a promis 20 Firea spune ca aceste atributii sunt la sectoare

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a construit nicio gradinita sau cresa in cei 4 ani de mandat, desi a promis 20 de gradinite cu program prelungit in campania electorala. in replica, Gabriela Firea spune ca a inaugurat crese si gradinite facute de echipa ei, fara sa spuna care, iar in aceasta vara se lucreaza intens pentru deschiderea a 3 crese si gradinite sociale, in sectoarele 2, 5 si 6. Firea spune ca Primariile de Sector trebuie sa construiasca crese si gradinite, nu Primaria Capitalei.

GABRIELA FIREA: Am aliati oamenii de buna credinta; cei cu aranjamente obscure vor primi o lectie dura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, astazi, ca oamenii de buna credinta sunt de partea ei, iar cei care o viata au facut aranjamente obscure vor primi o lectie dura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )