Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Firea asigura ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun. Cum se intampla in multe situatii de acest gen, lipsa comunicarii e sursa tuturor problemelor

B1 B1,
Gabriela Firea asigura ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun. Cum se intampla in multe situatii de acest gen, lipsa comunicarii e sursa tuturor problemelor

Primarul ales al Primariei Capitalei, Gabriela Firea, a anuntata ca a primit asigurari ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun, cu toate ca inaugurarea trebuia sa aiba loc la finalul anului trecut,. continuă pe B1

Firea: Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun

Primarul ales al Primariei Capitalei, Gabriela Firea, a anuntata ca a primit asigurari ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun, desi inaugurarea trebuia sa aiba loc la finalul anului trecut.

Veste buna de pe santierul Pasajului Piata Sudului! Gabriela Firea: Am primit asigurari ca, de Craciun, Pasajul Sudului va fi finalizat

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, spune ca se va implica astfel incat, de Craciun, pasajul de la Piata Sudului sa fie finalizat. Ca primar general ales am facut o prima vizita la.

Ma voi implica astfel incat, de Craciun, Pasajul Sudului sa fie finalizat!

Gabriela Firea, noul primar al Capitalei, a afirmat astazi ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun, precizand ca, pana acum, au fost facute greseli de catre toti cei implicati in acest proiect, potrivit unui comunicat al PSD trimis redactiei.

Gabriela Firea: Pasajul de la Piata Sudului va fi inaugurat de Craciun

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca se va duce des pe santierul de la Piata Sudului, pentru a urmari evolutia lucrarilor de constructie a pasajului.

Clotilde Armand, atacuri extreme catre Gabriela Firea si PSD: Aveti macar demnitatea sa va cereti scuze poporului roman? Firea stie ce inseamna falsul electoral

Candidatul USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat printr-o postare pe pagina sa de Facebook ca Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru Primaria Generala, ar trebui sa-si cear.

Rezultate partiale pe Bucuresti: Gabriela Firea 43,45%, Nicusor Dan 29,93% si Catalin Predoiu 11,25 %

ACTUALIZARE 14:30 Gabriela Firea: Nicusor Dan nu spune nimic de incalcarile flagrante ale legii electorale din acest week-end. Gabriela Firea a declarat astazi ca Uniunea Salvati Bucurestiul USB) a incalcat legea electorala dupa incheierea campaniei prin continuarea publicarii mesajelor de sustinere in mediul online. *ACTUALIZARE 14:20 UNPR: A fost o campanie dificila, dar am reusit sa ne indeplinim obiectivul stabilit *ACTUALIZARE 10:34 Rezultate partiale din Bucuresti Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata de USB cu 29,93%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 889 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

Gabriela Firea, aplaudata in plenul Senatului: Sa o felicitam pe doamna primar/ Mariana Campeanu, PNL: A fost distrus mitul alegatorului misogin

Senatoarea PSD Gabriela Firea a fost aplaudata de majoritatea senatorilor din plen, dupa ce vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru, care conducea sedinta, i-a indemnat sa o felicite pe doamna primar. Mai mult, senatoarea PNL Mariana Campeanu a luat cuvantul de la microfonul central pentru a o felicita pe Firea si a remarca faptul ca a distrus mitul alegatorului roman misogin.

Gabriela Firea, acuzatii la adresa lui Nicusor Dan: A incalcat legea electorala. Este primul pas spre a incalca orice lege, inclusiv Constitutia (VIDEO)

Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, lanseaza acuzatii grave la adresa liderului Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Afirmatiile Gabrielei Firea vin ca un raspuns pentru Nicusor Dan, care a.

ANAT: Speram ca turismul sa fie o prioritate pentru Gabriela Firea

Alin Burcea, noul presedinte ANAT, sustine, dupa rezultatul alegerilor locale, ca un primar este extrem de important pentru industria turismului si spera ca in Bucuresti problematica turismului sa fie o prioritate pentru noul primar, Gabriela Firea.

BEC - rezultate finale: Gabriela Firea a obtinut la PMB 42,97%

Candidatul Aliantei PSD+UNPR, Gabriela Firea, a obtinut la Primaria Capitalei 42,97% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale din 5 iunie, dupa centralizarea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )