Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, discuta online cu cititorii HotNews.ro miercuri de la 13.00

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, discuta online cu cititorii HotNews.ro miercuri de la 13.00

Care sunt planurile si prioritatile candidatului PSD pentru Bucuresti? Ce vrea sa faca Gabriela Firea in Capitala daca va ajunge primar? Pe ce aliante se bazeaza pesedistii in campania pentru locale si cat conteaza pe sprijinul ALDE? Merg pe varianta alegerilor dintr-un singur tur sau iau in calcul o posibila revenire la doua? Candidatul PSD la primaria Capitalei, Gabriela Firea, discuta online cu cititorii HotNews. ro miercuri incepand cu ora 13. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Care sunt planurile si prioritatile candidatului PSD pentru Bucuresti? Ce vrea sa faca Gabriela Firea in Capitala daca va ajunge primar? Pe ce aliante se bazeaza pesedistii in campania pentru locale si cat conteaza pe sprijinul ALDE? Merg pe varianta alegerilor dintr-un singur tur sau iau in calcul o posibila revenire la doua? Candidatul PSD la primaria Capitalei, Gabriela Firea, a discutat online cu cititorii HotNews. ro si va raspunde la restul intrebarilor pe parcursul zilei de azi. Ramai pe HotNews. ro pentru interviul pe care Dan Tapalaga il va realiza cu Gabriela Firea.

Nicusor Dan cere PNL sa-l retraga pe Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei: Castig in confruntare directa cu PSD

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca are mai multe sanse decat Ludovic Orban sa o invinga pe Gabriela Firea, astfel incat cere PNL sa-l retraga pe Orban din cursa pentru Primaria Capitalei.

Solicit deschiderea de urgenta a punctelor de prim-ajutor de la Universitate si Grozavesti!

Gabriela Firea, candidat PSD pentru Primaria Capitalei sustine ca principalele cauze pentru gravele probleme ale serviciilor de sanatate din Capitala sunt subfinantarea si personalul insuficient, pe toate palierele, si nu calitatea acestora. , potrivit unui comunicat transmis radactiei noastre.

Nicusor Dan: Mandatul meu la Primaria Capitalei va pune stop blatului intre politicienii care au fost la putere. O invit pe Alina Gorghiu sa retraga candidatura domnului Orban

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, i-a transmis Aline Gorghiu, copresedinta PNL, sa retraga candidatura lui Ludovic Orban, iar pe sustinatorii liberalilor i-a invitat sa voteze cu el.

Alegeri locale 2016. Alina Gorghiu: Nicusor Dan nu are nicio sansa la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu ii da nicio sansa lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. L-am gasit nu doar in sondaje, l-am gasit inclusiv in optiunile noastre de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )