Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gabriela Firea: Candidez la postul de prim-vicepresedinte la Congresul PSD

B1 B1,
Gabriela Firea: Candidez la postul de prim-vicepresedinte la Congresul PSD

Gabriela Firea a vorbit si despre candidatura sa la Congresul PSD si a recunoscut ca va lupta pentru o functie de conducere. Avem Congres, este un moment asteptat de multi dintre colegii nostri ca intram. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Primarul PSD Gabriela Firea a dovedit, prin numele propuse pentru Consiliul General, ca nu e capabila sa-i inteleaga si sa-i respecte pe bucuresteni

Candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan a afirmat ca primarul general Gabriela Firea si PSD nu stiu sa ii inteleaga si sa ii respecte pe bucuresteni, prin numele pe care le propun pentru Consiliului General al Municipiului Bucuresti. El precizeaza ca pe lista de candidati la CGMB din partea PSD figureaza persoane cu probleme penale sau fosti reprezentanti ai cluburilor Securitatii si Militiei. Acesta se intreaba cu ce sa ajute Petre Roman Bucurestiului, sa planteze iar panselute in Piata Universitatii sau Dumitru Dragomir sa ii invete pe cei din primarie sa organizeze licitatii si sa ofere un model ceausist de dezvoltare urbana, conform news. ro.

PSD a depus lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Cine deschide lista alaturi de Gabriela Firea (VIDEO)

PSD a depus, luni, lista candidati pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei si candidat pentru un nou mandat de edil al Bucurestiului, si-a prezentat.

Gabriela Firea, reactie transanta. Ce spune despre lista pentru Consiliul General

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declrat azi, intrebata despre propunerile PSD pentru Consiliul General, printre care si fostul premier, Petre Roman, si fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ca si daca ar fi propus bebelusi pe lista, adversarii politici ar fi avut ceva de reprosat. Ce reactie transanta a avut .

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: A spus ce a avut de spus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL atunci cand a fost intrebata despre contracandidatii sai de la alegerile locale. Totodata, candidatul PSD la Primaria Bucuresti a.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: A spus ce a avut de spus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL atunci cand a fost intrebata despre contracandidatii sai de la alegerile locale. Totodata, candidatul PSD la Primaria Bucuresti a.

Gabriela Firea si-a lansat spotul de campanie pentru alegerile locale: Oamenii pe primul loc

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru functia de primar general al Capitalei la alegerile locale din septembrie, si-a lansat spotul de campanie.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

GABRIELA FIREA: Park and Ride Cora Pantelimon, aproape de final

Parcarea si nodul intermodal Cora Pantelimon sunt aproape de final, iar pana la sfarsitul lunii septembrie tramvaiul 55 va circula normal, anunta primarul general, Gabriela Firea.

EXCLUSIV Gabriela Firea, decizie radicala, in plina campanie electorala. Ce se va intampla cu fiul vitreg al primarului Capitalei

Dupa un deceniu in care au fost la cutite, primarul Capitalei si fiul sau vitreg au cazut la pace. Mai mult, Firea s-a impacat inclusiv cu femeia careia i-a furat sotul, Carmen Firea. Playtech. ro are toate detaliile. Si-au purtat dusmanie timp de mai bine de un deceniu Acum are o casnicie fericita cu Florentin Pandele, .

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: A spus ce a avut de spus. Pe cine considera Primarul Capitalei mai periculos dintre adversarii sai politici

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL atunci cand a fost intrebata despre contracandidatii sai de la alegerile locale si despre cine este mai periculos intre candidatul PMP .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )