Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gabriela Firea le cere tuturor oamenilor sa ramana acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea le cere tuturor oamenilor sa ramana acasa

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis sambata, un mesaj video pe pagina sa de Facebook in care le cere tuturor oamenilor sa ramana acasa, oricat de greu ar fi in aceasta perioada, pentru a nu fi compromis acest sacrifiu de o luna de zile. Ea spune ca mai bine oamenii sunt plictisiti, nerabdatori, mai bine fara petreceri si fara traditie decat pacienti. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, catre bucuresteni: Va implor, ramaneti acasa, ramaneti in solitudine oricat ar fi de greu! VIDEO

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis sambata, un mesaj video pe pagina sa de Facebook in care le cere tuturor oamenilor sa ramana acasa, oricat de greu ar fi in aceasta perioada, pentru a nu fi compromis acest sacrifiu de o luna de zile.

Credinciosii, indemnati sa ramana acasa de inviere. Unde pot fi urmarite slujbele

Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a savarsit vineri, 17 aprilie, la Catedrala inaltarea Domnului din Slobozia Denia Prohodului, impreuna cu un sobor de preoti si diaconi, care au cantat in trei grupuri corale. Acesta indeamna credinciosii sa ramana in case si sa urmareasca slijbele online.

Parintele Constantin Necula ii indeamna pe credinciosi sa ramana acasa de Paste: Nu din frica mortii, ci din iubire pentru viata

Parintele Constantin Necula ii incurajeaza pe toti credinciosii romani sa stea acasa de Paste pentru a avea grija de sanatatea lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )