Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gabriela Firea ii cere voalat Vioricai Dancila sa demisioneze de la conducerea PSD

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea ii cere voalat Vioricai Dancila sa demisioneze de la conducerea PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a afirmat vineri, la o zi dupa caderea guvernului Dancila, ca urmeaza urmeaza o perioada grea in PSD, facand apel la jertfe sirenuntari. continuă pe Adevărul

Sedinta de criza la PSD. Gruparea Ciolacu-Stanescu-Firea cere mazilirea lui Fifor, Teodorovici si Mitrea Planul pe care i-l propune Vioricai Dancila

Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au convocat vineri, la Parlament, o intalnire informala cu liderii din teritoriu pentru a discuta soarta Vioricai Dancila si a partidului. La sedinta au participat 25 de lideri de organizatii printre care nume ca Gabriela Firea, Olguta Vasilescu, Marian Oprisan si Ionel Arsene. intalnirea a avut loc in contextul in care Guvernul Dancila a pierdut sprijinul Parlamentului. Totodata, reamintim ca lideri ca Marcel Ciolacu si Paul Stanescu s-au intalnit joi seara cu Victor Ponta pentru a discuta despe o eventuala colaborare la nivel parlamentar.

Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier. Unde lucreaza Cristinel Dancila

Sotul Vioricai Dancila pare sa fie cel care aduce veniturile substantiale din casa, pentru ca doar anul trecut a avut un castig cu totul spectaculos. Guvernul Dancila ar putea sa cada joi, odata cu citirea motiunii de cenzura, initiata de PNL. Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier Cristinel Dancila a .

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Ce a patit Dragos Patraru din cauza Vioricai Dancila. Decizia CNA este oficiala

Postul de televiziune Prima TV a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce Dragos Patraru a folosit mai multe apelative la adresa Vioricai Dancila care au fost considerate deplasate. Jurnalistul s-a adresat cu apelativele analfabeto si inculto in cadrul emisiunii Starea Natiei. Chiar daca mai multi membri ai CNA s-au amuzat in momentul .

Greseala Vioricai Dancila care o poate costa functia. Iohannis poate numi, saptamana viitoare, alt premier

PSD tremura din temelii in aceste zile. Joi se voteaza motiunea de cenzura in urma careia Guvernul PSD ar putea fi demis, insa social-democratii isi fac griji si daca motiunea pica. Asta pentru ca Viorica Dancila a facut o gafa care o poate costa functia de premier: nu a mers in Parlament in termen de .

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Gratiela Gavrilescu, exclusa din ALDE dupa ce a acceptat propunerea Vioricai Dancila de a deveni ministru, s-a inscris in Partidul Forta Nationala

Gratiela Gavrilescu, exclusa din ALDE dupa ce a acceptat propunerea Vioricai Dancila de a deveni ministru, desi partidul iesise de la guvernare, a anuntat miercuri, 9 octombrie, ca s-a inscris in Partidul Forta Nationala. Si deputatii Marian Cucsa si Remus Borza s-au alaturat aceluiasi partid.

Gabriela Firea, mesaj dupa ce Guvernul PSD a cazut: Sa avem puterea de a salva ce trebuie salvat. Nu trebuie sa ne speriem de o perioada grea

Gabriela Firea a declarat ca urmeaza o perioada dificila in interiorul PSD, dupa ce social-democratii au pierdut guvernarea si face un apel catre colegii de partid sa fie rationali si sa salveze ceea ce mai.

Gabriela Firea, despre colaborarea Roxanei Wring cu Securitatea: USR-istii de frunte au colaborat cu Securitarea? Rusine e putin spus

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, reactioneaza dupa ce Roxana Wring a fost acuzata de colaborare cu Securitatea. Cuum?? Nu creed!! USR-istii de frunte au colaborat cu Securitarea??? Imaculati.

Violeta Alexandru: Gabriela Firea este apogeul incompetentei si populismului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a acuzat-o pe primarul general, Gabriela Firea, de fa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )