Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritati si medici este esentiala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritati si medici este esentiala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut, astazi, o video-sedinta de lucru cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, primarii de sectoare, Administratia Spitalelor si echipa tehnica implicata in proiectul de limitare a raspandirii coronavirusului. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: La 10 dintre spitalele din subordinea Primariei au fost amenajate puncte exterioare de triaj cu containere care dispun de toate utilitatile

Primarul general, Gabriela Firea, anunta ca la 10 dintre cele 19 spitale din subordinea Primariei au fost amenajate puncte exterioare de triaj, fiind instalate containere care dispun de toate utilitatile si sunt dotate cu echipamentele medicale necesare. Firea a verificat, joi, punctul de triaj de la Spitalul Malaxa.

Gabriela Firea: Implicarea face diferenta. Iata masurile initiate de PSD, votate de toate fortele politice, cu exceptia PNL

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii acuza pe cel din PNL ca nu se implica pentru depasirea crizei provocate de coronavirus.

Gabriela Firea: Am achizitionat echipamente de protectie si dezinfectanti. Vor fi livrate zilnic catre spitale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca au fost achizitionate echipamente de protectie si dezinfectanti in valoare de 2,4 milioane de euro, care vor fi livrate zilnic catre spitalele din Bucuresti. De asemenea, au fost achizitionate si patru aparate Real Time PCR performante pentru tratarea pacientilor cu coronavirus.

Bucurestenii vor fi testati in curand de coronavirus. Gabriela Firea anunta ca a comandat deja testele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi ca bucurestenii vor fi testati in curand de coronavirus, testele fiind deja comandate.

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor, amanata cateva zile deoarece nu au venit inca testele comandate

Testarea celor 10. 500 de bucuresteni va incepe cu o intarziere de cateva zile, deoarece testele comandate nu au ajuns inca, a declarat primarul Gabriela Firea, pentru HotNews. ro. in acest moment se lucreaza la lista de persoane care vor fi testate, a mai spus primarul general.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )