Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca infiintarea companiilor municipale a avut rolul de a pune capat hotiei din Primaria Capitalei. Mai precis, inainte de infiintarea acestor companii, ex. continuă pe B1

Gabriela Firea: Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie

Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie, a sustinut luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Toate companiile . ) inglobate in Holdingul Bucuresti -.

Gabriela Firea: S-a nascut primul copil prin programul O sansa pentru cuplurile infertile

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat vineri ca s-a nascut primul copil prin programul O sansa pentru cuplurile infertile, derulat de Primaria Capitalei. S-a nascut primul copil prin programul O.

Gabriela Firea se opereaza pentru a treia oara la colon

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se va opera din nou. Anuntul a fost facut chiar de edilul Bucurestiului, pe contul sau de socializare.

inca o lovitura pentru companiile municipale infiintate de Gabriela Firea: Prefectura a atacat in instanta actele subsecvente hotararilor anulate in instanta, acestea fiind suspendate de drept

Prefectura Bucuresti cere Tribunalului Bucuresti sa anuleze actele subsecvente hotararilor de infiintare a companiilor municipale, potrivit unui raspuns transmis de institutie la solicitarea HotNews. ro. Prin aceste documente s-au facut o parte din majorarile de capital ale societatilor comerciale, s-au adoptat bugetele si actele aditionale prin care s-au delegat principalele servicii publice. Actiunea Prefecturii vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat, intr-un proces deschis de USR, hotararile de infiintare a companiilor municipale deoarece acestea au fost aprobate ilegal, cu majoritate simpla, nu cu votul a doua treimi dintre consilierii generali, asa cum cere legea.

Lovitura pentru Gabriela Firea: Prefectul Capitalei a atacat in instanta TOATE hotararile subsecvente infiintarii societatilor municipale

Prefectura Bucuresti cere Tribunalului Bucuresti sa anuleze actele subsecvente hotararilor de infiintare a companiilor municipale. Cu ajutorul acestor documente, s-au facut o mare parte din majorarile de capital ale societatilor comerciale si s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )