Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Companiile municipale si-au demonstrat corectitudinea de fiecare data cand au fost verificate

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Companiile municipale si-au demonstrat corectitudinea de fiecare data cand au fost verificate

Companiile municipale ale Primariei Bucuresti au fost verificate de nenumarate ori, de Curtea de Conturi, ANAF sau Ministerul de Finante, de fiecare data demonstrandu-se ca acestea lucreaza corect, a transmis, miercuri, primarul general, Gabriel Firea. Aceasta acuza atacuri din partea PNL, tocmai cand incep sa se realize lucruri in domenii in care nu s-a facut nimic de 20 de ani. continuă pe Adevărul

Firea: Companiile municipale si-au demonstrat corectitudinea de fiecare data

Companiile municipale ale Primariei Bucuresti au fost verificate de nenumarate ori, de Curtea de Con.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Gabriela Firea anunta ca s-a externat si ca va reveni la Primarie: Nu mor caii cand vor cainii, da?

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca s-a externat dupa ultima interventie chirurgicala si a ajuns acasa la familie. Firea a transmis multumiri echipei de la Spitalul Cantacuzino care a operat-o si precizeaza ca va reveni la Primarie dupa o perioada de recuperare.

Gabriela Firea mesaj dupa externare: Nu mor caii cand vor cainii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni ca s-a intors acasa dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din Capitala. Firea a scris pe pagina sa de Facebook ca se va intoarce la PMB dupa recuperare.

Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta: Nu mor caii cand vor cainii, da? (FOTO)

Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a externat din spital, dupa ultima operatie la colon. Din convalescenta, edilul ataca opozitia. Nu mor caii cand v.

Gabriela Firea s-a intors acasa. Nu mor caii cand vor cainii

Primarul general Gabriela Firea arata intr-o postare pe Facebook ca s-a intors in mijlocul familiei, dupa perioada de spitalizare, iar incercarile prin care au trecut au facut-o sa isi reevalueze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )