Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

B1 B1,
Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar. continuă pe B1

Gabriela Firea contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Generala: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, ca va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei, dupa ce a primit informatii ca au existat mai multe nereguli in timpul procesului de votare.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Mediastandard.ro: Cum a reactionat presa la rezultatele exit-pollului din cursa pentru Primaria Capitalei

La ora 21:00, singurul exit-poll acreditat de BEC, al CURS-Avangarde, il dadea pe candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS, Nicusor Dan, castigator la Primaria Capitalei. Mesajele de sustinere pentru candidatul Nicusor Dan au inceput sa curga, impreuna cu glumele la adresa social-democratei Gabriela Firea.

Alegeri locale 2020 Bucuresti. Cursa pentru Primaria Capitalei

Candidatii Primariei Capitalei au votat in primele doua ore de la deschiderea urnelor. Gabriela Firea si Nicusor Dan au intrat intr-un alt conflict, cu aceasta ocazie.

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent, a cerut BEC anularea alegerilor pentru Primaria Mangalia

Candidatul independent la Primaria Mangalia, Mohammad Murad, a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru functia de primar, considerand ca, in urma unui incident din ziua alegerilor locale, in care el nu a fost implicat, dar legat de care s-a afirmat in spatiul public ca el ar fi oferit mita alegatorilor sau ca ar fi fost retinut, a influentat alegatorii si i-a impiedicat pe acestia sa-l voteze. Murad se situa ieri pe locul al doilea in cursa pentru Primaria Mangalia, dupa numararea a 81% din voturi, conform rezultatelor provizorii transmise BEC, relateaza news. ro.

USR-PLUS acuza tentative de fraudare a alegerilor pentru Primaria Sectorului 1. Marcel Ciolacu: E o tampenie. Am cerut BEC renumararea voturilor

Liderul-social democrat Marcel Ciolacu a declarat ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1. Acolo, atat candidatul PSD, Dan Tudorache, cat si Cl.

Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale

Gabriela Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale de duminica, sugerand ca rezultatul n-a .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )