Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gabriela Firea o critica pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca lipsea de la sedintele PSD

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea o critica pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca lipsea de la sedintele PSD

Gabriela Firea a criticat-o, sambata, pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca aceasta a candidat la func. continuă pe România Liberă

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Nicolae Bancioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Bancioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost intrebata, vineri, dupa CExN, daca maine si-ar putea retrage candidatura la functia de presedinte executiv, ea evitand sa dea un raspuns transant. Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic, a spus Andronescu.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta. Nu negociez nimic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost intrebata, vineri, dupa CExN, daca maine si-ar putea retrage candidatura la functia de presedinte executiv, ea evitand sa dea un raspuns transant. Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic, a spus Andronescu.

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se voteaza de la 13.30

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD, nemultumiti pentru ca nu li s-a permis sa-si tina discursurile de sustinere a candidaturilor. Banicioiu sustine ca votul de la.

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au decis sa-si retraga candidaturile, in semn de protest

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD ca nu au avut posibilitatea sa se adreseze delegatilor.

Ecaterina Andronescu: Am decis sa ne retragem / Nicolae Banicioiu: Congresul e un simulacru, se voteaza de la 13.30. Cand s-a incheiat congresul cica sa ne prezentam candidaturile

Nicolae Banicioiu a declarat ca este un simulacru Congresul PSD, ca se voteaza de la ora 13. 30 si ca probabil aceasta organizare s-a decis dupa victoria de ieri in CExN a celor carora nu li se aprobasera candidaturile, transmite News. ro. Ecaterina Andronescu a anuntat la randul sau ca au decis sa se retraga din competitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )