Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriela Firea: Cum e cand primarul apara guvernul? Grav, nu? Lui Nicusor Dan i-a scapat porumbelul

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Cum e cand primarul apara guvernul? Grav, nu? Lui Nicusor Dan i-a scapat porumbelul

Fostul primar general Gabriela Firea acuza prestatia actualului primar, Nicusor Dan, pe care il acuza ca tine partea guvernului liberal si ca nu-i pasa de cetatenii care stau in frig. continuă pe Antena3

Iulia Albu le-a desfiintat pe femeile din politica. Ce note au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu

Iulia Albu taie si spanzura din nou! Celebrul critic le-a desfiintat pe femeile din politica. Aceasta a taxat dur aparitiile recente ale doamnelor din domeniul aferent. Care sunt notele pe care le-au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu? Iulia Albu, note mici pentru doamnele din politica precum: Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria .

GABRIELA FIREA: Sunt lideri PNL care suna colegii nostri si tatoneaza in vederea sustinerii in Parlament

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a sustinut astazi ca lideri ai PNL ii suna pe social-democrati si tatoneaza in vederea sustinerii in Parlament, subliniind ca PSD nu va vota un Guvern care sa-i includa pe liberali.

Gabriela Firea: Cititi si va cruciti! Citu si ministrul Grinda au comis-o!

Gabriela Firea a avertizat, vineri, asupra unui posibil caz de deturnare de fonduri la nivelul guvernului, in care ar fi implicati ministrul de finante, Florin Citu, si Ion Stefan, ministrul dezvoltarii.

Gabriela Firea: Carantinarea Capitalei, primul cuvant rostit dupa alegeri de noii alesi de dreapta

Carantinarea Capitalei e primul cuvant rostit dupa alegeri de catre noii alesi locali de dreapta, acuza prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea, fost primar general: Sa sufere toata lumea.

Gabriela Firea (PSD): Noi nu vom vota un guvern care sa includa PNL imi doresc sa se respecte realitatea izvorata prin vot

PSD nu va vota un guvern care sa includa PNL, a declarat Gabriela Firea, prim-vicepresedintele formatiunii social-democrate, care a aratat ca isi doreste conturarea unei echipe guvernamentale in jurul lui.

Gabriela Firea: Demisia lui Ludovic Orban nu este suficienta. Ministrii care au ingropat domeniile sanatatii, economiei si educatiei trebuie sa plece imediat (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a sustinut, marti, ca demisia lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului nu este suficienta si ca ar trebui sa plece de la Palatul Victoria si ministri de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )