Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabriela Firea: Deschidem patru cabinete stomatologice pentru copii! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Deschidem patru cabinete stomatologice pentru copii! - VIDEO

Primarul general, Gabriela Firea, anuntat marti ca patru cabinete stomatologice vor fi deschise pentru copii, in zona Regie, la caminele studentilor de la Politehnica. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgentele copiilor. Tratamentele sunt gratuite (VIDEO)

Pe timpul starii de urgenta generata de pandemia de coronavirus, cabinetele stomatologice de stat si private au fost inchise, pentru a se limita raspandirea virusului. Astfel, in mai mult de o luna au aparut fo.

Primaria Capitalei a cumparat un tomograf care depisteaza coronavirusul. Gabriela Firea prezinta aparatul care poate face sute de teste pe zi

Gabriela Firea a fost prezenta la Spitalul Clinic de Copii Victor Gomoiu din Bucuresti, unde a prezentat cum functioneaza computerul tomograf care poate face sute de teste pe zi, precum si un RMN. De altfel, primarul Gabriela Firea a anuntat, luni, si achizitia unui aparat Real Time Multiplex PCR.

Gabriela Firea: Ma astept la o crestere a numarului de infectari cu coronavirus dupa Paste

Gabriela Firea afirma intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu ca se asteapta la o crestere a numarului de infectari cu coronavirus dupa Paste deoarece nu toata lumea a respectat restrictiile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

ANALIZA Cele 23 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea au in 2020 un buget estimat de peste 2,8 miliarde lei Peste 644 milioane vor merge pe salarii, circa 20 milioane lei la directori si CA-uri

Cele 23 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea au in 2020 venituri estimate la peste 2,819 miliarde lei si cheltuieli de 2,789 miliarde lei, potrivit proiectelor de buget ce vor fi discutate la urmatoarea sedinta a Consiliului General, pe 30 aprilie. Pana la finalul anului, firmele estimeaza ca vor avea circa 10. 278 de angajati, iar cheltuielile cu acestia se ridica la circa 644 milioane lei. Doar salariile consiliilor de administratie si ale directorilor se ridica la circa 20 milioane lei. in proiectele de buget apar si datele privid profitul si pierderile pe 2019. Astfel, din cele 23 de companii, 13 au iesit pe profit, iar restul pe pierdere. Profitul a totalizat 113 milioane lei, iar pierderile circa 52 milioane lei, dar nu la toate se precizeaza daca este pierdereprofit net.

Primarul din Targu Mures: Redeschiderea scolilor, un risc urias pentru copii si profesori

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, crede ca redeschiderea scolilor ar fi un risc urias pentru copii si profesori, avand in vedere usurinta cu care se raspandeste noul coronavirus, si propune ca mediile sa fie incheiate in baza unor teste care pot fi sustinute on-line, iar pe parcursul anului scolar urmator elevii sa recupereze pe cat posibil materiile de baza.

Numai de bine. Recomandari de carti pentru copii

La doar 12 ani, Emma se poate lauda ca a citit zeci de carti. Emma a vorbit la Numai de bine despre ce ce le recomanda si altor copii sa citeasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )