Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, despre ancheta DNA: Sunt datorii destul de mari, de ordinul milioanelor de euro

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre ancheta DNA: Sunt datorii destul de mari, de ordinul milioanelor de euro

Primarul Capitalei Gabriela Firea a confirmat vineri ca PSD are datorii foarte mari din vremea campaniei prezidentiale. Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a confirmat, sambata seara, ca DNA a solicitat documente legate de achizitiile din perioada electorala, de anul trecut. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre troleibuzul care a luat foc in Capitala: Luam in calcul si un sabotaj

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Digi24, ca ia in calcul chiar si un sabotaj in legatura cu troleibuzul care a luat foc in centrul Capitalei.

Gabriela Firea, despre troleibuzul care a luat foc in Capitala: Luam in calcul si un sabotaj

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Digi24, ca ia in calcul chiar si un sabotaj in legatura cu troleibuzul care a luat foc in centrul Capitalei.

Gabriela Firea, despre iesirea la bere a premierului Orban: Daca se ducea acum 5 ani, cand primar interimar era un coleg de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris pe Facebook, faptul ca se bucura de faptul ca premierul Ludovic Orban s-a bucurat in Centrul Vechi, dar ii transmite ca daca se ducea acum cinci ani, cand primar era un liberal, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

Viorica Dancila, despre ancheta DNA in interiorul PSD: Nu cred acest lucru. Ar fi bizar daca Ciolacu ar sti pe cine vor chema procurorii

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei si fostul lider al social-democratilor, a declarat la Antena 3, legat de ancheta DNA in interiorul PSD, ca nu crede ca e o informatie veridica.

Troleibuzul care a luat foc, a fost verificat sambata. Gabriela Firea nu exclude un sabotaj

Gabriela Firea a vorbit despre troleibuzul care a luat foc pe unul dintre cele mai importante bulevarde in Bucuresti, intr-o interventie telefonica la Digi24. Potrivit declaratiilor facute de Primarul General al.

Gabriela Firea cere modificarea legii privind achizitiile publice

Primarul Capitalei Gabriela Firea a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre siguranta transportului public si problemele pe care le-a intampinat cu licitatiile demarate pentru reinnoirea parcului auto.

4 ani cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei: nicio revolutie in trafic, orasul din ce in ce mai poluat, doar cativa km de piste pentru biciclete Ce a facut primarul cu peste 4 miliarde de euro

Au trecut 4 ani cu Gabriela Firea la conducerea Primariei Capitalei, iar daca nu ar fi fost pandemie, in aceasta perioada ar fi avut loc alegeri locale. Ce ramane in urma? Revolutia in trafic promisa de edil nu a avut loc, avariile la reteaua de termoficare lasa in continuare sute de blocuri fara apa calda si caldura, iar poluarea ramane principala problema a acestui oras. Cele mai importante lucruri care raman dupa Gabriela Firea sunt achizitiile facute pentru transportul public 400 de autobuze Otokar, a 130 de autobuze hibrid Merecedes si 100 de troleibuze), dar si repornirea programului de consolidare, zece cladiri fiind consolidate, 10 in lucru, fatada altor 8 cladiri a fost reabilitata si inca 4 se afla in lucru.

GABRIELA FIREA: Sper ca toti cei care blocheaza licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, da vina pentru incendiul care a mistuit duminica un troleibuz in centrul orasului pe presupusele blocaje intentionate ale licitatiilor organizate de primarie pentru noi mijloace de transport in comun.

Gabriela Firea, meci de fotbal in familie

Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat, duminica, mai multe imagini surprinse in timp ce juca fotbal cu sotul Florentin Pandele si cei doi baieti. Atunci cand te visezi Hagi, a scris Firea in dreptul pozelor.

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )