Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gabriela Firea, despre contracandidatii la Primaria Capitalei: politicieni inchipuiti, se intrec doar in atacuri la adresa mea

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, despre contracandidatii la Primaria Capitalei: politicieni inchipuiti, se intrec doar in atacuri la adresa mea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de Facebook despre contracandidatii Nicusor Dan si Vlad Voiculescu ca nu sunt capabili sa vina in fata propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucuresti, ei se intrec doar in atacuri la adresa mea si a echipei mele. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu: Doua personaje tragi-comice lupta pentru adjudecarea posturii de invins al alegerilor

Primarul generalGabriela Firea a vorbit despre doi dintre posibilii candidati la alegerile locale pentru Primaria Capitalei,Nicusor DansiVlad Voiculescu.

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

Firea, despre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu: Personaje tragi-comice. doi politicieni inchipuiti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a caracterizat contracandidatii sai la conducerea PMB, pe Nicusor Dan si pe Vlad Voiculescu, drept personaje tragi-comice, doi politicieni inchipuiti, care nu sunt capabili sa vina in fata propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucuresti, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea: Am de gand sa candidez pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a confirmat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea: Guvernul nu respecta Legea bugetului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Antena 3, ca Guvernul condus de Ludovic Orban nu respecta Legea bugetului si ca din aceasta cauza exista intarzieri la mai multa plati pe care primaria trebuie sa le faca.

Poluarea din Bucuresti: cate sanctiuni a primit Primaria Capitalei de la Gara de Mediu. Cifra e socanta

Situatia poluarii din Bucuresti a devenit din ce in ce mai ingrijoratoare, iar Gabriela Firea vine la inaintare cu o serie de scuze pentru a-ti atrage atentia ca nu este doar vina ei. Mai interesant decat acest detaliu este numarul sanctiunilor primite de Primaria Capitalei de la Garda de Mediu. S-ar putea sa nu fi .

Nicusor Dan publica un sondaj in care pierde Primaria Capitalei

Independentul Nicusor Dan, sustinut de USR Bucuresti, pentru Primaria Capitalei a dat publicitatii un sondaj care are o varianta in care Gabriela Firea castiga Primaria Capitalei.

Totul despre razboiul dintre Gabriela Firea si Violeta Alexandru - VIDEO

Razboi cu toate armele intre Gabriela Firea si Violeta Alexandru. Primarul General al Capitalei da de inteles ca Executivul minte atunci cand spune ca nu mai sunt bani de pensii, salarii si alocatii. Pentru ce sunt pusi romanii sa stranga cureaua? Dupa toate semnalele si precedentele, banii par a fi intreptati catre camarila PNL, a scris Firea pe pagina de Facebook. De cealalta parte, ministrul Muncii il acuza pe edilul general al Capitalei ca a adus Bucurestiul intr-o stare jalnica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )