Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriela Firea, despre criza financiara de la Primaria Capitalei: Din pacate, Domnul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre criza financiara de la Primaria Capitalei: Din pacate, Domnul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor legate de criza financiara de la Primaria Capitalei: Eu nu am tinut ascuns acest lucru, si anume situatia dificila din punct de vedere financiar a Primariei Capitalei. Am spus ca avem conturile blocate. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Situatia financiara este dificila la Primaria Capitalei. Din pacate, premierul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a afirmat joi ca este foarte bine ca se va face un audit la Primaria Municipiului Bucuresti, anuntat de primul-ministru Ludovic Orban, mentionand ca nu se va descoperi.

GABRIELA FIREA, DESPRE PLATA STIMULENTULUI: Situatia financiara e grea si au contribuit din plin domnii Orban si Citu

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a declarat ca plata stimulentului financiar pentru persoane adulte cu handicap se face in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara, dar si ca situatia financiara a Municipalitatii e una dificila, in contextul diminuarii cotei din impozitul pe venit alocata PMB.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A scris o pagina neagra a istoriei Partidului Social Democrat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, Gabriela Firea a fost intrebata daca mai tine legatura cu Liviu Dragnea, fostu presedinte al social democratilor si daca si-a amintit ca la data de 28 octombrie a .

Gabriela Firea: Am informat toti proprietarii de cladiri cu bulina ca pot beneficia de facilitatile fiscale oferite de Primaria Capitalei (VIDEO)

Avand in vedere incidentul neplacut din cursul serii de miercuri, cand un imobil monument istoric, din Bucuresti s-a prabusit, Gabriela Firea a fost intrebata care este situatia cladirilor cu bulina rosie.

Gabriela Firea, despre declaratiile pe propria raspundere pentru parinti si elevi:Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie Pepsiglas

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe retelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educatiei. Ea considera ca guvernul roman perturba si constrange educatia prin birocratie.

Gabriela Firea: Cerem noului prefect al Capitalei sa redeschida scolile. Este o masura injusta pentru toti elevii, pentru toti profesorii (VIDEO)

PSD cere noului prefect al Capitalei sa redeschida scolile din Bucuresti. Solicitarea a venit prin vocea Gabrielei Firea, sefa PSD Bucuresti, care a precizat ca masura inchiderii tuturor unitatilor de.

Gabriela Firea, despre gestionarea pandemiei COVID-19: Am cerut mereu testarea masiva. Cifrele sunt manipulate politic

Gabriela Firea a vorbit marti, la Antena 3, despre situatia din spitale in plina pandemie si diferenta dintre masurile luate in Romania si cele luate in alte tari europene: De ce sunt deschise scolile in Europa? Pentru ca se testeaza masiv.

Gabriela Firea: Nicusor Dan, treci la munca si lasa fake news! Acum esti validat si nu te mai retine nimeni

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, il acuza pe succesorul sau, Nicusor Dan, ca propaga informatii false si ii cere acestuia sa se apuce de munca.

Cum a pierdut functia de primar, Gabriela Firea cere redeschiderea scolilor din Bucuresti

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a cerut, joi, redeschiderea scolilor din Capitala.

Primaria Capitalei amana plata stimulentului financiar pentru adultii cu handicap invocand lipsa banilor Vlad Voiculescu o acuza pe Firea: Lasa oamenii fara bani ca sa creada ca noi am facut asta Reactia Gabrielei Firea

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, a anuntat pe pagina de Facebook ca amana plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsa de bani. Reprezentantii institutiei spun ca plata este amanata pana la o data ulterioara pe care o vom comunica de indata ce vom dispune de fondurile necesare. Vlad Voiculescu, viceprimarul propus din partea USR-PLUS, in administratia Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca loveste in adultii cu handicap ca o razbunare politica. Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a scris pe pagina de Facebook ca va rezolva problema imediat ce ajunge in primarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )