Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea, despre Maternitatea Giulesti: Speram ca intr-o saptamana maxim sa se redeschida sectia si sa se faca internari

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre Maternitatea Giulesti: Speram ca intr-o saptamana maxim sa se redeschida sectia si sa se faca internari

Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, ca Maternitatea Giulesti este una dintre cele mai mari si cele mai cautate din tara si a vrut sa transmita parintilor ca se va face tot posibilul. continuă pe Antena3

Numarul bebelusilor cu stafilococ auriu a ajuns la 20.Gabriela Firea, despre Maternitatea Giulesti: Sper sa se redeschida sectia intr-o saptamana

Numarul bebelusilor cu stafilococ auriu provenind de la Spitalul Clinic de Obstretica-Ginecologie Panait Sirbu, cunoscut ca Maternitatea Giulesti, care au fost internati la Spitalul Grigore Alexandrescu a ajuns la 20. Doi dintre bebelusi au fost internati in ultimele 24 de ore.

Ce spune Gabriela Firea despre problemele autobuzelor Otokar

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat luni ca nu se confirma informatia ca sunt probleme la cele 30 de autobuze intrate pe traseu de la 1 decembrie, dupa ce presa a relatat ca au existat cateva autobuze Otokar cu probleme.

Gabriela Firea, despre bebelusii infectati cu stafilococ auriu: Trebuie sa le cerem scuze parintilor. 104 cadre medicale au fost investigate (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca toate autoritatile implicate in ceea ce se intampla cu bebelusii care au ajuns la spital infectati cu stafilococul auriu ar trebui sa le ceara scuze.

Gabriela Firea, despre bebelusii infectati cu stafilococ auriu: Trebuie sa le cerem scuze parintilor. 20 de cadre medicale, infestate (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca toate autoritatile implicate in ceea ce se intampla cu bebelusii care au ajuns la spital infectati cu stafilococul auriu ar trebui sa le ceara scuze.

GABRIELA FIREA: Maternitatea Giulesti, redeschisa intr-o saptamana

Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, ca Maternitatea Giulesti este una dintre cele mai mari si cele mai cautate din tara si a vrut sa transmita parintilor ca se va face tot posibilul pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara. Ea a precizat ca la Spitalul Grigore Alexandrescu mai sunt internati 15 bebelusi dintre cei nascuti la Maternitatea Giulesti, iar la 11 dintre acestia s-a confirmat prezenta stafilococului auriu.

Cazul bebelusilor infectati Firea sustine ca s-au luat masuri nca din octombrie la Maternitatea Giulesti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a confirmat luni ca 15 bebelusi au fost internati, dintre care pentru 11 s-a confirmat infectarea cu stafilococul auriu meticilino rezistent, iar pentru alti 4 se asteapta rezultatul analizelor. Firea a mai spus ca masuri ar fi fost luate inca din octombrie si si-a cerut scuze parintilor.

Sorina Pintea despre situatia de la Maternitatea Giulesti: Nu este cazul sa se nchida maternitatea, sistarea internarilor este suficienta / Declaratiile purtatorului de cuvnt m-au surprins, lucrurile sunt incalificabile

Maternitatea Giulesti nu va fi inchisa in urma infectarii a 13 bebelusi cu stafilococ auriu si a controlului Directiei de Sanatate Publica, sistarea internarilor fiind o masura suficienta, a afirmat vineri, la Digi 24, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea s-a declarat surprinsa de declaratiile purtatorului de cuvant al Maternitatii Giulesti, care a negat existenta infectiilor si a declarat ca parintii bebelusilor nu au motive sa dea spitalul sau medicii in judecata: Din punctul meu de vedere lucrurile sunt incalificabile, eu nu pot sa iau masuri impotriva purtatorului de cuvant. Este apanajul conducerii spitalului sa o faca.

Maternitatea Giulesti sustine ca bebelusii cu stafilococ auriu nu s-ar fi infectat n spital: Daca exista o minima suspiciune ca acei copii nu sunt n regula, nu erau externati

Reprezentantii maternitatii Giulesti sustin, in continuare, ca bebelusii nascuti in ultimele saptamani la Giulesti si internati ulterior la Spitalul Grigore Alexandrescu cu stafilococ auriu nu ar fi luat bacteria din spital. Din aceste cazuri, este posibil ca 3 cazuri sa aiba legatura cu maternitatea Giulesti. Cand s-au externat de la noi din maternitate nu aveau culturi pozitive. Daca exista o minima suspiciune ca acei copii nu sunt in regula, nu erau externati, a declarat vineri epidemiologul spitalului. Mai mult, reprezentantii maternitatii solicita Directiei de Sanatate Publica sa analizeze cu celeritate probele, astfel incat maternitatea sa isi reia activitatea in cel mai scurt timp.

Doua noi cazuri de bebelusi cu stafilococ auriu nascuti la maternitatea Giulesti

Numarul bebelusilor internati la Maternitatea Giulesti a ajuns la zece, dupa ce alti doi copii au fost internati, joi seara, in unitatea spitaliceasca. Toti cei confirmati cu infectia au aceeasi bacterie -.

Maternitatea Giulesti s-ar putea muta dupa scandalul infectarii bebelusilor

Maternitatea Giulesti s-ar putea muta! Autoritatile iau in calcul relocarea unitatii sanitare, dupa scandalul infectarii bebelusilor cu stafilococul auriu. 15 copii sunt tratati acum, iar in cazul a 11 dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )