Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea, despre o posibila sustinere a Guvernului Orban: Tot PSD sa fie salvatorul?

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, despre o posibila sustinere a Guvernului Orban: Tot PSD sa fie salvatorul?

Primarul general Gabriela Firea a criticat, joi seara, la Antena 3, partidele care au contribuit la caderea Guvernului Dancila si a spus ca acestea nu trebuie sa astepte PSD sa fie salvatorul. Firea a mai spus, in privinta politizarii institutiilor, ca PNL trebuie sa se ascunda in gaura de sarpe, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea intra in lupta cu Guvernul Orban: Acesti iresponsabili nu s-au gandit la romani!

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat, joi, la Sinteza zilei, un atac dur la adresa liberalilor.

Tamara Buciuceanu a murit. Gabriela Firea, dupa decesul actritei: S-a mai stins o stea

Tamara Buciuceanu a murit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a actritei. Tamara Buciuceanu a murit. S-a mai stins o stea. cerul nostru va.

Un deputat PNL crede ca USR va sprijini investitura Guvernului Orban. Mara Mares: Chiar si unii parlamentari PSD ar putea vota noul cabinet (VIDEO)

Deputatul PNL Mara Mares a sugerat miercuri, in direct pe B1TV, ca exista posibilitatea ca pana si parlamentari de la PSD si Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, in eventualitatea in ca.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reitereaza faptul ca PSD nu va participa la votuld e investitura a Guvernului Orban,lasand pe seama opozitiei asigurarea cvorumului de prezenta. in calitate de.

Un deputat USR anunta un scenariu in care partidul ar putea vota impotriva Guvernului Orban

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat, luni, ca un scenariu vehiculat in partid, pentru a ajunge la alegeri anticipate, ar fi un vot impotriva Guvernului Orban, insa este doar optiune de lucru, una tehnica, nu neaparat politica, potrivit Mediafax.

Surse: Cine sunt liberalii care aduna voturile pentru trecerea Guvernului Orban in Parlament

PNL a stabilit echipa de negociere care va se va ocupa de strangerea voturilor necesare pentru trecerea Guvernului Orban in Parlament. Printre acestia sunt liderii de grup de la Camera si Senat, adica Raluca Turcan si Florin Citu, dar si nume-supriza, cum e cazul vicepresedintelui Laurentiu Leoreanu, potrivit unor surse politice.

Adrian Nastase nu vede cu ochi buni negocierile pentru formarea Guvernului Orban. Cine iese invingator dupa batalia de orgolii de pe scena politica

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit, intr-o interventie telefonica la Previziuni, de la Antena 3, despre batalia de orgolii de pe scena politica, ce poate arunca tara in criza. E o batalie.

Adrian Nastase, radiografie dura a clasei politice in pragul formarii Guvernului Orban: Suntem buni la daramat, mai putin talentati la construit

Adrian Nastase scrie, intr-o analiza publicata pe blogul personal, despre neputinta clasei politice de a actiona unitar in legatura cu obiectivele importante ale tarii, dar si despredificultatea.

Conditiile lui Tariceanu pentru sustinerea guvernului Orban: Am venit cu un document in 12 puncte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la finalul negocierilor cu PNL ca a prezentat liberalilor un document cu 12 conditii in schimbul carora formatiunea sa va sustine guvernul Orban. Printre acestea e si formarea unui guvern monocolor, asadar PNL nu ar trebui sa coopteze PMP.

Nume-surpriza in Executivul pus la cale de PNL. Cum arata acum ciorna Guvernului Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban pregateste un guvern suplu: 15 sau 16 ministere. Potrivit Adevarul. ro, care prezinta o prima schita a viitorului Executiv, liberalii isi fac calcule pentru un guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )