Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea, despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe Tariceanu in alegeri: Este un moment istoric la modul negativ (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe Tariceanu in alegeri: Este un moment istoric la modul negativ (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a criticat posibilitatea ca PSD sa il sustine pe Tariceanu in alegerile prezidentiale din 2019, numindu-l un moment istoric in sens negativ pentru partid. Un detaliu foarte. continuă pe B1

Gabriela Firea despre declaratiile facute de Speranta Cliseru privind ora la care a fost dat ordinul de interventie si protestul din 10 august: n general nu ma nconjur de oameni care mint / Cunosc anumite lucruri, dar nu pot sa le exprim public

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca lasa ancheta privind interventia Jandarmeriei la protestul de pe 10 august sa-si urmeze cursul si, desi sunt lucruri de spus, va face acest lucru intr-un cadru organizat, statutar, in PSD. in ceea ce priveste neconcordantele dintre declaratiile facute de prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, o apropiata a Gabrielei Firea, si reprezentantii Jandarmeriei legate de ora la care a fost dat ordinul de interventie la protestul Diasporei, primarul general a declarat ca in general se inconjoara de oameni care nu mint.

Gabriela Firea, despre protestele din 10 august: Primaria Generala nu da ordine jandarmilor sau prefectului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despremitingul din Piata Victoriei, din data de 10 august. Firea a precizat caPrimaria Generala nu da ordine jandarmilor sau.

Gabriela Firea despre preluarea soselei de centura la Primaria Capitalei: Am asa un sentiment, cred ca actualul ministru va realiza totusi acest transfer

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa ca va relua cererea de transfer a soselei de centura la municipalitate. Aceasta spune ca joi are o intalnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si va aborda subiectul. Am asa un sentiment, cred ca actualul ministru va realiza totusi acest transfer, a declarat edilul.

Gabriela Firea, despre declaratiile prefectului de Bucuresti privind evenimentele din 10 august: in general nu ma inconjur de oameni care mint

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut, marti, mai multe precizari privind evenimentele din 10 august de la mitingul diasporei. Aceasta a precizat ca in acest moment trebuie lasata ancheta sa isi urmeze.

Gabriela Firea, despre mitingul diasporei: Nu pot sa spun ca am dormit in acea noapte chiar daca nu eram in tara

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, despre protestul din 10 august, ca nu este o fericire pentru un edil sa se intample astfel de lucruri in orasul pe care-l conduce, subliniind ca nu a dormit in acea noapte, chiar daca nu era in tara.

SURSE: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan in sedinta PSD de la Neptun

Primarul general Gabriela Firea a cerut sambata demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la Neptun, anunta surse citate de Digi24. Gabriela Firea i-a.

Gabriela Firea, acuzatii explozive la finalul sedintei PSD

Gabriela Firea a facut declaratii dupa terminarea sedintei din CExN al Partidului Social Democrat. Eu am luat cuvantul si am transmis colegilor mei, in special domnului presedinte, faptul ca am vorbit.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Reactia ministrului Carmen Dan dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, ca a fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )