Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea despre vinieta pentru Bucuresti: Voi veni cu un proiect imbunatatit dupa 1 octombrie, unde vor exista si exceptii pentru cei care nu pot sa inmatriculeze aici

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea despre vinieta pentru Bucuresti: Voi veni cu un proiect imbunatatit dupa 1 octombrie, unde vor exista si exceptii pentru cei care nu pot sa inmatriculeze aici

Primarul Gabriela Firea a declarat ca va imbunatati proiectul care vizeaza introducerea vinietei pentru autoturismele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti-Ilfov, interdictia masinilor sub Euro 3 de a intra in centrul Capitalei si taxa de acces pentru cele Euro 3, dupa finalizarea perioadei de dezbatere publica. Mai exact, Gabriela Firea a declarat ca va tine cont de parerile cetatenilor, si de exemplu, cetatenii care stau cu chirie si nu isi pot face buletin de Bucuresti sau au achizitionat masina in leasing de la o firma din alt judet, ar putea fi exceptii de la plata vinietei. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, despre masurile impotriva poluarii: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru a analiza masurile pe care intentioneaza sa le ia Primaria Capitalei pentru combaterea.

Gabriela Firea, exprimare ca la usa cortului la adresa Avocatului Poporului, pe tema ridicarii masinilor in Bucuresti

Gabriela Firea vine cu un raspuns pentru cele declarate de Avocatul Poporului. Primarul General al Capitalei il jigneste ca la usa cortului pe avocat. Reactia sa din mediul online este deja criticata la maximum de majoritatea romanilor. Ce a sustinut aceasta in mesajul jignitor din mediul online? Gabriela Firea contraataca! Jigniri la adresa Avocatului Poporului .

Gabriela Firea: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Aceast a subliniat ca isi doreste in consiliul Bucuresti sa existe majoritati simple sau calificate,.

GABRIELA FIREA: O eventuala decizie a PSD de abandonare a guvernarii ar fi fost una fortata

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca o eventuala decizie a conducerii partidului de abandonare a guvernarii ar fi fost una fortata, avand vedere ca la guvernare se ajunge democratic si tot democratic se pleaca.

Gabriela Firea: La guvernare se ajunge democratic si tot democratic se pleaca de la guvernare

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca o eventuala decizie a conducerii partidului de abandonare a guvernarii ar fi fost una fortata, avand vedere ca la guvernare se ajunge.

Gabriela Firea, atac la Avocatul Poporului, pe tema ridicarii masinilor: Devine avocatul nesimtirii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat sambata pe Facebook dupa ce Avocatul Poporului a cerut atacarea hotararii privind ridicarea masinilor din Bucuresti.

Gabriela Firea, atac dur la adresa Avocatului Poporului: Tinde sa devina avocatul nesimtirii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, critica solicitarea Avocatului Poporului de contestare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind ridicarea masinilor parcate.

Gabriela Firea: Avocatul Poporului tinde sa devina avocatul nesimtirii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, critica solicitarea Avocatului Poporului de contestare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind ridicarea masinilor parcate ilegal.

Ruperea Coalitiei creaza haos si la nivelul administratiei locale. Anuntul facut de Gabriela Firea

Ruperea Coalitiei creaza haos si la nivelul administratiei locale. in mai multe orase, nu se stie deocamdata daca administratia PSD va mai fi sprijinita de alesii locali ALDE, fie ca este vorba despre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )