Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gabriela Firea: Din toamna, nu se va mai putea parca gratuit. Parcarile publice si private vor fi taxate

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea: Din toamna, nu se va mai putea parca gratuit. Parcarile publice si private vor fi taxate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca, din toamna, in zonele in care exista parcari nu se va mai putea parca gratuit. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea: Din toamna, nu se va mai putea parca gratuit pe domeniul public

Gabriela Firea face ordine in Bucuresti. Primarul Capitalei a anuntat ca din toamna, in zonele in care exista deja parcari, publice sau private, nu se va mai putea parca gratuit.

Parcarile publice si private vor fi taxate. Primarul Firea: Din toamna, nu se va mai putea parca gratuit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti ca oamenii prefera sa parcheze pe domeniul public pentru ca acesta nu este taxat, desi exista parcari publice si private, precizand ca din aceasta.

Gabriela Firea: Parcarea gratuita nu va mai fi permisa in zonele in care exista parcari publice sau private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca, incepand din toamna, in zonele in care exista parcari publice sau private nu va mai fi permisa parcarea gratuita pe domeniul public, asa cum se practica in prezent, potrivit Agerpres.

PNL Bucuresti a lansat o campanie de informare despre nerealizarile administratiei PSD din Bucuresti: Doamna Firea continua, in cel mai cinic mod, cu pomenile si campaniile de PR

PNL Bucuresti a lansat sambata o campanie de informare despre nerealizarile administratiei PSD din Capitala si o acuza pe Gabriela Firea ca nu isi asuma nimic si continua, in cel mai cinic mod, cu pomenile si campaniile de PR, care denatureaza realitatea, amagind populatia, relateaza News. ro.

Gabriela Firea vrea sa transforme Capitala intr-una dintre capitalele riverane Dunarii: Dorim finalizarea Canalului Dunare-Bucuresti

Bucurestiul este prima capitala situata pe traseul Platformei de Conectivitate dintre China si Uniunea Europeana, fapt care constituie raspunsul european la initiativa chineza Belt and Road, a declarat vineri, primarul general Gabriela.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )