Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: Dragnea, un om care are o gandire malefica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Dragnea, un om care are o gandire malefica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca se gandeste sa candideze impotriva lui Liviu Dragnea, la orice functie ar candida actualul sef al PSD. Firea a mentionat: imi vine de multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde, numai sa vada ca nu poate sa mearga cu minciuna, cu manipularea si cu razbunarea pana la capat. continuă pe Ziarul Bursa

Pucistii din PSD, din nou impreuna. Gabriela Firea, Paul Stanescu si Marian Neacsu, discutie inainte de CEX

Presedintele TSD Gabriel Petrea a postat, vineri pe Facebook, o poza in care apare alaturi de primarul general Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu si Marian Neacsu, exclus anul trecut din partid. Cei patru au incercat sa-l rastoarne anul trecut pe Liviu Dragnea de la sefia PSD.

GABRIELA FIREA: il invit pe domnul Dragnea la o dezbatere publica

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, astazi, ca il invita pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, cu cifrele si dovezile pe fata.

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

Gabriela Firea, despre o eventuala plecare din partid: Nu am fost niciodata traseist politic. Probabil pentru domnul Dragnea acestea sunt detalii.... Sper ca epoca lui sa se termine cat mai curand

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca nu intentioneaza sa plece din PSD, dar cel mai probabil va fi exclusa din partid. intrebata daca i se va alatura lui Victor Ponta in Pro Romania, Firea a.

Gabriela Firea: Vom contesta pe toate caile proiectul de buget pentru ca incalca multe legi. Domnul Dragnea sa nu-i pedepseasca pe bucuresteni!

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca daca bugetul de stat pe 2019 ramane in forma prezentata de Ministerul Finantelor, atunci il va ataca pe toate caile legale. Acest buget incalca legile in.

intalnire IMPORTANTA intre Gabriela Firea, Paul Stanescu, Gabriel Petrea si Marian Neacsu inainte de CEX PSD: in echipa. Despre trecut, prezent si viitor! (FOTO)

Opozantii lui Liviu Dragnea din interiorul partidului s-au intalnit, vineri, pentru discutii. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu, fostul secretar general PSD Marian Neacsu.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

Gabriela Firea insista sa l cheme pe Dragnea la o confruntare la orice televiziune: Fii barbat, nu fugi!

Gabriela Firea insista sa ii ceara lui Liviu Dragnea o confruntare, la orice televiziune. Fii barbat, nu fugi!, este noul mesaj pe care primarul Capitalei i-l transmite liderului PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )