Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte-executiv

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte-executiv

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutia pe care a avut-o inainte de CEx cu premierul Viorica Dancila. I-am spus ce i-am relatat si cu alte ocazii,. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte executiv

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutia pe care a avut-o inainte de CEx cu premierul Viorica Dancila. I-am spus ce i-am relatat si cu alte ocazii,.

Gabriela Firea - intalnire cu premierul Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns, astazi, la Palatul Parlamentului, la grupul parlamentar al PSD, pentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila pe tema problemelor din Bucuresti.

Gabriela Firea: Mi s-a cerut sa fiu presedinte PSD, dar nu doresc acest lucru

Nu voi candida la presedintia PSD la congres. Il sustin pe Paul Stanescu ca presedinte executiv, statutar este ca Dancila e sa fie presedinte interimar, a declarat primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, gabriela Firea anunta ca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, duupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba iar.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, Gabriela Firea anuntaca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, dupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba.

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD vor sa mentinem guvernarea, sa revenim la mesajele din 2016/ Paul Stanescu, presedinte executiv

Premierul Viorica Dancila a tinut o conferinta de presa in urma careia a anuntat ca Paul Stanescu va fi presedinte executiv al PSD. De asemenea, Parlamentarii PSD vor sa mentinem guvernarea, sa revenim la mesajele din 2016, sustine.

Prima decizie luata de CEX-ul PSD in era Dancila: Gabriela Firea se intoarce la sefia filialei Bucuresti. Cine se lupta pentru ministerul Justitiei

Liderii PSD s-au reunit in aceasta seara in Comitetul Executiv pentru a lua mai multe decizii cu greutate: propunerea a trei noi ministri pentru portofoliile ramase vacante Justitie, Diaspora si Fonduri Europene; mazilirea unor lideri apropiati de Liviu Dragnea; stabilirea datei Congresului PSD. Potrivit unor surse politice, Gabriela Firea va reveni la sefia PSD Bucuresti.

Surse: Viorica Dancila preia conducerea PSD. Miza: salvarea guvernarii. Liderii PSD se reunesc la sediul partidului. A fost convocat Comitetul Executiv

Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, va prelua temporar sefia partidului dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dancila este decisa sa candideze la Congresul PSD din luna iunie pentru functia de presedinte, sustin surse politice pentru Adevarul. Mentinerea Vioricai Dancila la Palatul Victoria este singura sansa ca PSD sa ramana la Putere.

Gabriela Firea, despre condamnarea lui Dragnea: Nu va ganditi ca m-am bucurat. Ce fel de om poti sa fii sa te bucuri cand un om isi pierde libertatea?

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu premierul Dancila,dupa sedinta Biroului Permament National si inainte CEx, pentru a discuta despre.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )