Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu este de dorit ceea ce s-a intamplat sambata seara in Parcul Herastrau, unde a avut loc o petrecere, pe o terasa si ca proprietarul si administratorul localului vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toata lumea, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR Bucuresti, a declarat, duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la petrecerea care a avut loc.

Gabriela Firea, despre protestul din Piata Victoriei:Am facut cu totii sacrificii. Se pare ca eforturile sunt zadarnicite

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologilor sunt ignorate, dupa ce mai multe persoane s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta.

Reactia ministrului Sanatatii, dupa petrecerea din Herastrau, unde au fost ignorate masurile starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca o serie de restrictii din starea de urgenta ar putea fi reinstituite, daca va fi observata o crestere a numarului de cazuri de infectari cu noul coronavirus ca urmare a instituirii starii de alerta si, odata cu ea, a relaxarii multor romani. Precizarile ministrului vin dupa ce mai multi bucuresteni au fost filmati la o petrecere in Herastrau, in ciuda regulilor instituite de autoritati.

Orban, despre petrecerea din Herastrau: Este dificil ca in locurile publice sa stea echipele de ordine si sa verifice pe oricine daca respecta distantarea fizica

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la petrecerea din Herastrau, ca este dificil ca in locurile publice echipele de ordine sa verifice pe toata lumea daca respecta distantarea fizica. Orban ii indeamna pe romani sa respecte regulile.

Detalii despre petrecerea din Herastrau: Am crezut ca incremesc! Covidul era la mii de ani lumina de Romania

O tanara care iesise in parc pentru a face putin sport, a dat detalii cu privire la petrecerea din Herastrau unde zeci de persoane s-au distrat sambata seara, fara sa tina cont de restrictiile impuse de starea de alerta.

Badulescu, despre petrecerea din Herastrau: De vina sunt jupanii teraselor, care dau o masa procurorilor si politistilor

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca petrecerea din parcul Herastrau din Capitala, nu ar fi fost posibila fara aportul spigarilor si jupanilor, proprietarii teresalor din zona, care ii influenteaza pe procurori si politisti dandu-le cate o masa din cand in cand.

Firea, despre protestul din Capitala: Se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, vineri seara, dupa ce peste 100 de persoane s-au adunat pentru a protesta in Piata Victoriei, ea spunand ca se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologice sunt ignorate.

Noi reguli de calatorie, din primul autobuz hibrid STB. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a prezentat un set de masuri pentru mijloacele de transport in comun din Capitala. Primarul General al Capitalei a facut o demonstratie chiar din primul autobuz hibrid Mercedes-Benz Citaro.

Gabriela Firea: Respingem ferm acuzatiile ministrului Sanatatii! S-a promis un stimulent, sa se plateasca!

Gabriela Firea a postat in urma cu doar cateva minute pe o retea sociala, prima reactie cu privire la acuzatiile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, cu privire la faptul ca institutia pe care o conduce nu a primit nici pana la ora actuala lista cu numele celor care se califica pentru plata stimulentului de 2. 500 de lei brut.

Firea: in timpul zilei, autobuzele nu vor fi sub nicio forma aglomerate. Ce masuri ia Primaria Capitalei pentru a evita aglomeratia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut la Antena 3, ca a dispus toate masurile pentru a evita aglomeratia din mijloacele de transport in comun, odata cu relaxarea masurilor impuse de starea de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )