Libnet.ro
UNICEF

15:45

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Proiectul de lege al PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost promulgat marti de presedintele Klaus Iohannis. Premierul Orban a spus in mai multe randuri ca PSD da dovada de iresponsabilitate crescand alocatiile, din nou. Actul normativ intra in vigoare la data de intai a lunii urmatoare celei in care acesta se publica in Monitorul Oficial.

Dancila ii transmite lui Orban sa o sune daca nu gaseste bani pentru dublarea alocatiilor

Presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca Guvernul Orban trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa puna in practica legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, iar daca nu gaseste solutii, sa sune la Guvernul PSD.

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Danca: Dublarea alocatiilor, dupa 1 iulie. Guvernul va da o ordonanta pentru prorogarea termenului

Guvernul va da o ordonanta de urgenta pentru prorogarea, cel putin pana dupa 1 iulie, a dublarii alocatiilor, a declarat pentru Adevarul Ionel Danca, purtator de cuvant al Executivuluisi sef al Cancelariei premierului.

Firea, dupa ce ministrul Muncii a spus ca dublarea alocatiilor la copii se amana: Banii par a fi indreptati catre camarila PNL

Prima reactie a ministrului Muncii dupa ce Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor. De unde ia bani Guvernul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca Guvernul va respecta dublarea alocatiilor, promulgata de presedinte. Demnitarul a subliniat ca echipa Orban va incerca sa gaseasca banii necesari pentru acest lucru, acoperirea acestei cheltuieli in plus se va face la rectificarea bugetara din a doua jumatate a anului.

Totul despre razboiul dintre Gabriela Firea si Violeta Alexandru - VIDEO

Razboi cu toate armele intre Gabriela Firea si Violeta Alexandru. Primarul General al Capitalei da de inteles ca Executivul minte atunci cand spune ca nu mai sunt bani de pensii, salarii si alocatii. Pentru ce sunt pusi romanii sa stranga cureaua? Dupa toate semnalele si precedentele, banii par a fi intreptati catre camarila PNL, a scris Firea pe pagina de Facebook. De cealalta parte, ministrul Muncii il acuza pe edilul general al Capitalei ca a adus Bucurestiul intr-o stare jalnica.

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

Gabriela Firea vrea sa schimbe Mersul Trenurilor, ca sa nu mai incurce masinile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a solicitat Ministerului Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )