Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gabriela Firea: Exista din ce in ce mai multe semnale ca liberalii vor sa saboteze proiectul de revizuire a Constitutiei

B1 B1,
Gabriela Firea: Exista din ce in ce mai multe semnale ca liberalii vor sa saboteze proiectul de revizuire a Constitutiei

Exista tot mai multe semnale ca PNL vrea sa saboteze proiectul de revizuire a Constitutiei, sustine purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, care catalogheaza drept jenant faptul ca liberalii cer noi. continuă pe B1

DIICOT: 52 de perchezitii la suspecti de furturi din magazine de lux din mai multe state - surse

Procurorii DIICOT efectueaza 52 de perchezitii in legatura cu o grupare specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state, liderul fiind interlopul Adrian Botez, aflat in penitenciar pentru ca a incercat sa-l asasineze pe Dumitru Mironescu, sustin surse judiciare, citate de Agerpres.

UPDATE: Perchezitii DIICOT la gruparea Academia Infractorilor Romani condusa de interplopul Adrian Botez, zis Tta.Membrii acesteia jefuiau magazine de lux din tari europene si foloseau inclusiv coctailuri Molotov.

Procurorii DIICOT au efectuat peste 52 de perchezitii in legatura cu o grupare specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state, liderul fiind interlopul Adrian Botez, zis Tata. Gruparea Academia Infractorilor Romani era constituita militarizat, folosea metodele gruparii sarbe Pantera roz si respecta regula omertei. Membrii acesteia erau antrenati in Romania trei luni si resoectau un regulament scris.

Mai multe persoane au fost arestate in San Diego si Minneapolis in urma unei anchete antiteroriste

Mai multe persoane au fost arestate duminica in San Diego si Minneapolis in urma unei anchete antiteroriste, relateza Los Angeles Times. Nu exista nicio amenintare la adresa sigurantei publice, a declarat Ben.

Cum instalezi aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri?

Daca ati investit sume fabuloase de banii in programe, ar fi bine sa stiti cum puteti instala aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri. Din multe puncte de vedere, cei de la Apple sunt foarte eficienti in a preveni pirateria, cand vine vorba de continutul digital pe care il ofera prin intermediul propriilor magazine [] Cum instalezi aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alina Gorghiu, despre tactica Guvernului de a adopta mai multe ordonante de urgenta intr-una singura: E o practica bizara, marca Ponta

Alina Gorgiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook referitor la tactica Guvernului de a adopta mai multe ordonante de urgenta intr-una singura, despre care spune ca este doar o masura pentru a ascunde abuzurile.

Mai multe primarii din Prahova, aproape de faliment, din cauza unei decizii a Guvernului

Decizia Guvernului de a acorda in mod direct, in 2015, prin Ministerul Finantelor, bugetul pentru administratiile locale, a bagat mai multe primarii prahovene in colaps financiar.

Politia franceza a arestat un islamic extremist care planuia MAI MULTE ATACURI in tara

Franta a arestat un islamic extremist care planuia un atac de proportii intr-una sau mai multe biserici, conform oficialilor de securitate citati de Associated Press. Ministrul de Interne, Bernard.

Londra: Un pilot a fost retinut dupa ce politistii au gasit in bagajul sau de mana mai multe cutite

Un pilot a fost retinut de politia din Londra, dupa ce acestia au gasit in bagajul sau de mana mai multe cutite. Acesta se imbarca intr-un avion Cathy Pacific care efectua o cursa pe ruta Londra-Hong Kong,.

Bursa locurilor de munca, in 86 de orase: unde sunt cele mai multe oferte de job

Bursa generala a locurilor de munca va fi organizata vineri, in Capitala si in alte 85 de orase din tara. Pana in prezent s-au inscris 710 agenti economici, care ofera peste 9. 200 de locuri de munca, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele.

Mai multe spoturi publicitare ale MedLife, interzise de CNA de la difuzare

Cinci spoturi publicitare ale MedLife patru pentru TV si unul pentru radio), in care se spune ca MedLife este primul sistem sanatos din Romania, au fost interzise de la difuzare printr-o decizie luata marti de CNA, care a constatat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )