Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gabriela Firea a fost intrebata daca face un pas in spate. Cum a raspuns

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea a fost intrebata daca face un pas in spate. Cum a raspuns

Romanii trebuie sa afle ca s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii nostri in Bucuresti si trebuie sa aratam toate aceste minciuni, a spus marti Gabriela Firea. continuă pe Antena3

Firea, intrebata daca face un pas in spate: Ca am dublat scorul partidului in Bucuresti? Abia astept intalnirea lui Nicusor Dan cu caracatita mea

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, sustine ca nu are motive sa faca un pas in spate din conducerea PSD in urma rezultatului, intrucat scorul politic al partidului a fost dublat.

Gabriela Firea: Probabil ca daca as fi primit un al doilea mandat, era imposibil de exercitat (VIDEO)

Gabriela Firea considera ca este mai bine ca a pierdut lupta pentru Primaria Capitalei, spunand ca daca ar fi primit un al dolilea mandat era imposibil de exercitat pentru ca nu ar fi avut sustinerein.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, depre faptul ca nu a dat declaratii alaturi de liderii PSD in seara alegerilor: Nu am fugit niciodata de raspundere si nu am de ce sa ma rusinez. Am obtinut foarte multe voturi (VIDEO)

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, sustine ca in seara alegerilor locale nu a fost prezenta alaturi de liderii PSD la sediul partidului pentru a da declaratii dupa anuntatrea exit-poll-ului pentru.

Gabriela Firea, despre rezolvarea problemelor cu apa calda, in cei 4 ani de mandat: Eu ma zbateam sa explic care au fost problemele Bucurestiului (VIDEO)

Gabriela Firea a oferi o serie de declaratii presei, in cursul zilei de 29 septembrie, in fata sediului PSD din Capitala. intrebata de catre jurnalisti de ce nu a rezolvat problema apei calde din Bucuresti,.

Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Robert Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Robert Negoita a observat dupa 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea ca oameni sunt terorizati in trafic, terorizati de lipsa apei calde, ca nu aveau lumina noaptea pe strazi sau ca erau terorizati de tantari. Robert Negoita a rabufnit dupa 4 ani de mandat. Ce nu .

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )