Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Firea a inaugurat onouasectiede terapieacutanefrologicadelaSpitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea a inaugurat onouasectiede terapieacutanefrologicadelaSpitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila

Primarul General, Gabriela Firea, a inaugurat marti, o nouasectiede terapieacutanefrologicadelaSpitalul Clinic de NefrologieDr. Carol. continuă pe Antena3

Gabriela Firea ii da in judecata pe Nicusor Dan si Roxana Wring. Am ales singura cale pe care o mai avem la dispozitie pentru a opri manipularea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a depus la Tribulanul Bucuresti doua cereri de chemare in judecata impotriva fostului presedinte USR, Nicusor Dan si a consilierului general USR, Roxana Wring. Firea le solicita celor doi daune morale de 100. 000 de euro, acuzandu-i ca au manipulat opinia publica.

Gabriela Firea a prezentat la RTV fotografii cu sarma gasita de medici in colon: Am spus sa inchidem definitiv subiectul aducand proba

Gabriela Firea, care in ultimele luni a suferit mai multe interventii chirurgicale ce au culminat cu descoperirea, in colon, a unei bucati de sarma de aproximativ 4 cm lungime, a prezentat marti seara, la Romania TV, imagini cu ce au gasit medicii in timpul operatiilor. Primarul General al Capitalei a sustinut ca a decis sa faca publice astfel de imagini pentru ca a fost acuzata ca a inventat povestea.

Gabriela Firea anunta ca a aprobat mitingurile PSD, USR si PNL: Mi-as dori ca manifestatiile sa fie pasnice

Gabriela Firea a declarat marti, la Romania TV, ca a aprobat in calitate de primar general mitingurile PNL, USR si PSD, care vor avea loc in aceasta luna in Capitala, subliniind ca isi doreste ca evenimentele sa fie pasnice.

Gabriela Firea cere in instanta daune morale de 100.000 de euro useristilor Nicusor Dan si Roxana Wring

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a depus la Tribunalul Bucuresti, doua cereri de chemare in judecata impotriva Roxanei Wring, consilier general USR, si a deputatului USR Nicusor Dan, solicitand daune morale de 100. 000 de euro.

NICUSOR DAN: O astept pe Gabriela Firea la o dezbatere fata in fata

Deputatul Nicusor Dan, dat in judecata de primarul Capitalei Gabriela Firea, anunta ca o asteapta pe aceasta in instanta, la o dezbatere fata in fata in care sa dea amandoi socoteala pentru ce a facut fiecare pentru Bucuresti din iunie 2016.

Gabriela Firea ii da in judecata pe Roxana Wring si Nicusor Dan. in replica, acesta o provoaca sa spuna ce a facut pentru Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat, sambata, ca a depus la instanta doua cereri de chemare in judecata impotriva consilierului Roxana Wring USR) si a lui Nicusor Dan deoarece acestia ar fi lansat pe Facebook afirmatii false despre ea, dar si despre Primarie, daunele cerute fiind de 100. 000 euro si scuze transmise prin presa. in replica, Nicusor Dan a transmis ca o asteapta la o confruntare in care fiecare sa spuna ce a facut pentru Bucuresti.

Gabriela Firea da in judecata doi membri USR si le cere daune de 100.000 de euro. Aduc acuzatii total nefondate fata de actiuni municipale, fara nicio proba care sa le sustina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere daune de 100. 000 de euro de la doi membri USR pentru afirmatiile mincinoase vehiculate pe Facebook si in declaratiile publice. Deputatul Nicusor Dan si R.

Gabriela Firea i-a dat in judecata pe Roxana Wring si Nicusor Dan

Primarul General Gabriela Firea i-a dat in judecata pe Roxana Wring si Nicusor Dan, considerand ca i-a fost incalcat dreptul la imagine. Ea vrea ca acestia sa-i prezinte public scuze si cere daune morale in cuantum de 100. 000 de euro, sustinand ca suma va fi alocata unor proiecte sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )