Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea, intrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe in Gradina Japoneza (FOTO)

B1 B1,
Gabriela Firea, intrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe in Gradina Japoneza (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat marti, impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Regele Mihai Herastrau), care a fost reabilitata la sfarsitul anului trecut de Primaria Ca. continuă pe B1

Gabriela Firea, a vizitat impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Herastrau

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat astazi, impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Regele Mihai Herastrau), care a fost reabilitata la sfarsitul anului trecut de Primaria Capitalei, prin ALPAB.

Gabriela Firea a vizitat impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Herastrau

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat astazi, impreuna cu Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, Gradina Japoneza din parcul Regele Mihai Herastrau), care a fost reabilitata la sfarsitul anului trecut de Primaria Capitalei, prin ALPAB.

Primarul General al Capitalei cere intrunirea urgenta a CEx

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

Primarul General al Capitalei cere intrunirea urgenta a CEx

ACTUALIZARE 11:50 Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate Vicepresedintele PSD Rovana Plumb se alatura si ea liderilor PSD care cer convocarea rapida a Consiliului Executiv National CExN) al partidului, pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate. ---- *ACTUALIZARE 11:35 Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

Gabriela Firea l-a criticat pe Liviu Dragnea in sedinta PSD - DCNews

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, l-ar fi atacat pe Liviu Dragnea in timpul sedintei de luni a Comitetului Executiv al PSD, transmite DCnews, citand surse participante la sedinta. Si Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ar fi avut un discurs pro-Tudose, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Pe de alta parte, Ionut Arsene liderul PSD Neamt) si Dumitru Buzatu PSD Vaslui) i-ar fi cerut demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse citate de stiripesurse. ro.

Gabriela Firea: Sa lasam luptele interne deoparte. Noi suntem PSD, nu suntem in gasca si gruparea nimanui (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face apel la calm inainte de sedinta CEx a PSD si sustine ca trebuie sa se renunte la luptele interne. Gabriela Firea: Sa lasam luptele interne deoparte. Noi.

Seful Arhitectilor da de pamant cu Firea: Bucurestiul, Micul Phenian sub Gabriela Firea

Serban Sturdza, Seful Ordinului Arhitectilor Bucuresti, da de pamant cu Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, aratandu-i cum aceasta greseste in decizia ei de a infiinta, ca in Coreea de Nord, o societate a Primariei Generale de.

Gabriela Firea, despre razboiul Dragnea vs. Tudose: Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite, pe Facebook, lui Liviu Dragnea si Mihai Tudose, referitor la lupta de putere din PSD, sa indrepte lucrurile amandoi, criticandu-l totodata pe Dragnea pentru lipsa consultarii pe care ar fi trebuit sa o aiba cand a decis nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. Declaratia vine inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD de luni in care se va transa lupta interna din partid.

Gabriela Firea, atac in premiera la adresa lui Dragnea si critici pentru Tudose: A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. Au gresit amandoi!

Gabriela Firea i-a criticat duminica atat pe Liviu Dragnea, cat si pe Mihai Tudose pentru inceperea conflictului din partid si le-a cerut sa inceteze disputele. Primarul Capitalei a lansat in postarea sa de pe Facebook un atac in premiera la Liviu Dragnea, spunand ca A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. O analiza democratica reala, in forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele doua crize politice.

Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv al PSD: Situatia din ultimele zile nu poate astepta

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat aceasta a avut drept.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )