Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriela Firea il invita vineri pe ministrul Mediului sa discute despre calitatea aerului din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea il invita vineri pe ministrul Mediului sa discute despre calitatea aerului din Bucuresti

PMB informeaza ca primarul general Gabriela Firea il asteapta vineri, la ora 13,00, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti pe ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, pe care l-a invitat sa discute despre calitatea aerului din Capitala. continuă pe Antena3

Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului si il acuza ca induce panica in populatie Primarul a prezentat un buletin de pe 31 decembrie care arata calitatea excelenta a aerului

Primarul Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, acuzand ca acesta este incompetent si a indus panica in populatie dupa ce a facut recomandarea ca bucurestenii sa poarte masti pentru a se proteja de poluare. Primarul Gabriela Firea a prezentat pe pagina de Facebook un raport de pe 31 decembrie 2019 in care se arata ca este excelenta calitatea aerului din Bucuresti. Numai ca pe 31 decembrie Bucurestiul era aproape gol, oamenii fiind plecati in vacanta.

Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului, pe care il acuza ca induce panica in randul populatiei. Documente-cheie privind calitatea aerului din Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului,pe care il acuza ca a indus panica in populatie dupa ce a facut recomandarea ca bucurestenii sa poarte masti pentru a se proteja de poluare.

Gabriela Firea, solicitare catre ministrul de Interne, dupa ce un protestatar a anuntat ca organizeaza miting in fata casei sale: E o amenintare la adresa familiei mele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca a transmis o solicitare catre ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce protestatarul Cristian Dide a facut apel pe Facebook la un protest in fata casei acesteia.

Gabriela Firea ii raspunde ministrului Costel Alexe: Arunca cu noroi. Am luat foarte multe masuri pentru imbunatatirea calitatii mediului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde ministrului Mediului, asigurandu-l ca Bucurestiul ca adminitratie a intreprins toate masurile necesare pentru a diminua poluarea.

Schimbul de replici dintre Firea si Ministrul Mediului pe tema poluarii continua

Primarul Capitalei Gabriela Firea prezinta date din care rezulta ca la sfarsitul lui 2019 indicele calitatii aerului in Bucuresti era Excelent, in replica la criticile ministrului Mediului, Costel Alexe, despre care spune ca minte, are obrazul gros si este incompetent, numindu-l Ministrul - Otrava, informeaza News. ro.

Schimb de replici intre Gabriela Firea si Ministrul Mediului pe tema poluarii din Bucuresti

Ministrul Mediului Costel Alexe si Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala. Ministrul i-a reprosat Gabrielei Firea ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, ii raspunde Firea.

Gabriela Firea, despre calitatea aerului: Nu poti recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca, desi a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului, nu poate fi recuperat in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani, iar ministrul Mediului ar trebui sa ii traga la raspundere pe consilierii PNL care au blocat proiectele anti-poluare.

Ministrul Mediului continua disputa cu Gabriela Firea: Bucurestenii pur si simplu inhaleaza otrava Mutati-va dumneavoastra in Bucuresti

Ministrul Mediului, Costel Alexe, continua disputa cu primarul Capitalei pe tema poluarii din Bucuresti, el spunand ca bucurestenii pur si simplu inhaleaza otrava. Mutati-va dumneavoastra in Bucuresti! Dumneavoastra locuiti in judetul Ilfov, este replica lui Alexa pentru Gabriela Firea, care i-a transmis marti sa se mute din Capitala daca nu ii place.

Disputa intre ministrul Mediului si primarul Capitalei pe tema poluarii Firea catre Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!

Ministrul Mediului Costel Alexe si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, la Antena 3, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, i-a raspuns Firea, potrivit Mediafax.

Scandal, in direct, pe tema poluarii din Capitala. Primarul Gabriel Firea, catre ministrul Mediului: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place!(VIDEO)

Mutati-va daca nu va place in Bucuresti! Asta ii recomanda primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrului Mediului Costel Alexe. Cei doi au avut un schimb de replici la un post de televiziune pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )